Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mediterrán60

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felgyorsultak az események, a tegnapi levélre már itt is van Dóra válasza. Ma adta postára, de előbb elküldte nekünk hogy posztoljuk és mi posztoljuk. Sok kérdőjel és még több felkiáltójel után a végére Dóra lezárja a vitát, de úgy sejtjük, ezzel még nincs vége.…..
Mediterrán60 2008.03.20 14:24:56
Üdv Mindenkinek!

Új vagyok, most költöztem a 60-as házba. Szerencsére nekem nem volt olyan gázos a történetem, mint „Dóráé” (Index Homár), viszont ez a közgyűléses-közös képviselős dolog kezd aggasztani.

Először is a meghívó:
- Kapcsos úr az aláíró, de a mellettünk lévő ház szerint nem tőle származik, hanem az általa megbízott közös képviselőtől (Szűcsné) - mivel sablon szerint mások is ilyet kaptak, akiknek semmi közük a Quantumhoz, de Szűcsné kezeli őket
- fatális tévedés, hogy 28-án (csütörtökre) hívták össze az alakuló közgyűlést, ami most vagy 27-e (csüt.) vagy 28-a (péntek)
- két, jogilag is különálló háznak hogy lehet egyszerre, egy helyen a közgyűlése, ráadásul egy teremgarázsban (130 lakásból legyünk ott csak 80-90-ből, ez legalább 140 résztvevő - és ki gondolja, hogy több órán keresztül állni fogunk?!)
- van benne egy olyan (hibás) mondat, ami a Szűcsné korábbi anyagaiban is következetesen ott van mindenhol: „Amennyiben a fenti időpontban a közgyűlés határozatképtelen, úgy az érvényes Társasházi Tőrvény 37.§(2) bekezdésének megfelelően ugyanazon a napon 18.30 órakor megtartjuk a „megismételt” közgyűlést ugyanazon a helyen, amely a jelenlévők számától függetlenül határozatképtelen az eredeti napirendben közölt kérdésekben.” (Ja, határozatképtelen... LOL, a törvény szó helyesírását meg hagyjuk.)

Most ki a hanyagabb, trehányabb??? Aki összerakta ezt a levelet (Szűcsné), vagy aki jóváhagyta és a nevét adta hozzá (Kapcsos)???

Azután ott van a megbízott közös képviselő ajánlata:
- árat nem tartalmaz, honnan tudjam, mennyiért vállalná
- csak a mi házunkat nevezi „Mediterrán 3 Társasháznak”, holott két épületről van szó
- nála egy hét csak négy munkanapból áll és ezt ki is jelenti rögtön az elején (hétfőtől csütörtökig lehet őt elérni)
- nem foglalkozik a ház könyvelésével, illetve a tartozások behajtásával - ezeket alvállalkozóknak adja ki (gondolom külön megbízási díjért, nem pedig az ő pénzéből)
- ragaszkodik egy „kazánfűtő szakember” alkalmazásához (LOL - biztos ő hordja a szenet), szintén kérdés, hogy ezért mennyi pluszt számít fel
- úgy kellene róla szavazni, hogy nem látunk egy éves pénzügyi tervet, illetve nem ismerjük a konkrét elképzeléseit, terveit - hát, ez így több mint vicces

Szóval, ez egy fos, nem ajánlat. Hogy akar így közös képviselő lenni valaki? Ja, hogy a beruházó teszi oda - az mindjárt más.

Ha már ennyire kiadom magamból a dühömet, akkor szólok a másik közös-képviseleti ajánlatról is, amit az egyik szomszéd házban lakó dobált be a postaládákba:
- nulla szakmai múlt, semmi tapasztalat, mondjuk ennek megfelelően a
- 130 lakást 80 e Ft-ért vállalja, ami kb. 615 Ft/lakásra jön ki (olcsó húsnak…)
- apukáját nyomná gondnoknak, kertésznek stb. (LOL - családi business)
- rögtön átszerelné az időzítő kapcsolókat, felülvizsgálná az ereszcsatornát - miért
- kaputelefont rendszert akar a parkolók felőli ajtóhoz telepíteni - kérdem én hová? Amikor nálunk ilyen nincs is hátul bejárat... Gondolom, ő is egy sablon ajánlattal dolgozik, és ezeket elfelejtette kivenni.
- „Telep”-nek (LOL) nevezi azt a Lakóparkot, ahol elméletileg ő is lakik
- helyesírási, szerkesztési hibáktól hemzsegő, kicsinyített (sablon) fénymásolat

Tovább nem sorolom, így is felb*szta az agyamat.

Régi lakókat (más házakat) kérdem, nálatok ezek anno hogy mentek, illetve most hogy mennek? A lakópark nagy részét képviselő Ferhouse Kft-vel tényleg nehézkes az együttműködés?

Vagy esetleg az egyesület nem tudna segíteni legalább a közvetítésben? Netán a korábbi tapasztalatok megosztásában??