Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chris555

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves látogató! Ha szeretnél tagja lenni az oldalnak, először olvasgass itt a blogon. Majd nézz szét a következő oldalon, ahol olyan rendezők, színészek neveivel, fesztiválokkal találkozhatsz többek között, melyekkel oldalunk foglalkozik:…..
chris555 2016.02.21 13:58:52
Üdvözlet!

Nagyon szeretnék az oldal tagja lenni. Remélem nem baj, hogy ide írok, és észre veszitek. Nem adtatok elérhetőséget, és én tagja szeretnék lenni a fórumnak.

Szeretném a közös munkásságotok egészét látni. Engem mindenféle dolog érdekel, és közte vannak a filmek is. Egyre inkább az art mozi felé fordulok, sőt más moziba nem is vagyok hajlandó menni. Nagyon értékes filmeknek tartom ezeket. Eleve hasznos elfoglaltságnak tartom a filmnézést, és ha tehetném, akkor szívesen válnék filmrendezővé is, de tudom, ez nem így megy.

Szeretném megtekinteni a filmeket, és tanulmányozni a szabadidőmben. Ezért szeretnék tag lenni. És ez mellett szeretnék segíteni a gyarapodásban is. Nem csak kapni, adni is. Ebben van igazán csak az öröm.

Néhány kedvenc rendezőm: Ulrich Seidl, Larry Clark, Gaspar Noe, Harmony Korine. Talán Tarr Béla...

Eddig 3x voltam art moziban, de csak azért ennyiszer, mert sajnos messze van tőlünk, nem elérhető a közelben. A fent említett rendezők szinte összes filmjét láttam. Összesen kb. 400 filmmel tudok elszámolni.

Kapásból készítettem A Pince című filmhez (Ulrich Seidl) feliratot, illetve a filmmel is rendelkezem, már ezt is meg tudnám osztani veletek.

A kritikai oldal is érdekel, illetve szívesen olvasnék véleményeket, és írnék értékelőket a filmekről. Már 2010 óta blogozok, irkálok.

bfgace vagy christophroyal nevet használnám.

Légyszíves mi hamarabb válaszoljatok, hogy lehetséges-e a regisztráció vagy sem!

Emailem: chris3royal@gmail.com

Köszönöm szépen!
CH.