Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hozzatartozo00

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A boncolási jegyzőkönyv a halál okaként gócos tüdőgyulladást nevezett meg. Ez lehet, hogy így van, ugyanakkor bennem továbbra is ott a kétely, az alapján amit mondott az intenzíves orvos, meg a lázlapon szereplő hiányosságot miatt. Tisztelt Praxis olvasók!   Én is szeretném megosztani egy…..
hozzatartozo00 2016.02.21 20:20:14
@Braincelle: Elolvasta testvérem zárójelentését és a boncolásról készült dokumentációt.Akkor mondta, hogy ez TBC is lehetett, ezért küldött mellkas röntgenre engem gondolom. Ennyit tudok hozzáfűzni.
hozzatartozo00 2016.02.22 18:47:48
@Diorella Queen: Szia! Bárcsak az én képzeletemben lenne ez. Nekem ezt a kezelőorvosa mondta pontosan így,amikor a halála után beszélgetést kértem tőle. Ebben a posztban pedig pont a pontos adminisztráció elmaradásáról van szó. Azt meg meg sem említettem, hogy miért nincs az ágy végében.
hozzatartozo00 2016.02.22 20:51:11
@rikitikitévi: nem úgy értettem, mintha kifogásoltam volna, csak Diorella Queen említette meg a beteg kartonját. Erre reagáltam, hogy én ezt meg sem említettem sehol az írásomban, mintha kifogásolnám.
@Diorella Queen: elhiszem neked, tényleg. De Te is értsd meg, hogy nekem ezt mondta az orvosa. Én meg csak őt idéztem, ennyi. Tudom, hogy rengeteget dolgoznak, akkor is láttam. Ezt nem is vitattam. Nem tudom, hogy szóban lett-e elmondva, amit én láttam a lázlapon az az, hogy nem volt felírva az utolsó 8 lapra semmi gyógyszer,infúzió csak hőmérséklet ,meg nem tudom mi már, nem akarok hazudni. De erre is kaptam a választ az itteni orvosoktól, hogy valószínűleg nem írták tovább, meg a vérképe sem ilyen lett volna, ha ennyi ideig nem kap infúziót. Leírtam ezt az esetet és nagyon jó, hogy kaptam választ a számomra kétséget okozó dolgokra. Az orvos hozzászólók érthetően elmagyarázták nekem ezeket. Köszönöm nekik utólag is!