Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terézia Petényi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit sajnos nem lehet megmászni. Ezért mi nem is tettük. Ámde remek kis túrákat lehet tenni a környékén, 4000-es hegyekben. Amit viszont tettünk. Lássuk hát hogyan is történt...
Medellinre ket teljes napot szantunk. Egyreszt fel akartuk fedezni, amennyire csak lehet ilyen szuk ido alatt ezt a kozel 4 millios varost, masreszt meg akartuk erteni a multjat, latni a jelenet es a varhato jovojet. Ehhez segitsegul ket ingyenes varosnezo turat valasztottunk, egyik kifejezetten a…..
3 ejszakat toltottunk egy Salento melletti kisfalucskaban. Itt volt a szallasunk, ez ugy tunt, jo kiindulasi pont lesz majd a ket kirandulashoz, amit terveztunk.  A szallason csak mi voltunk, igazabol olyan volt, mint egy tabor. Fahazban laktunk, ami nagyon hangulatos volt. Az egyetlen bajt csak az…..
Koran reggel keltunk annak erdekeben, hogy 8-ra legkesobb odaerjunk az autokolcsonzobe es felvegyuk a jarganyunkat. A felkeles sikeres volt, az indulas kevesbe. Sajnos kijottunk a rutinbol az Uber hasznalatat illetoen, igy ugyesen olyan autot hivtunk, ami csak csomagot szallithat, embert nem. Vegul…..
Reggel a szokasos szepen megteritett asztal var minket. A talalo asztalon pedig a kedvenc kajank, a sargaborso salata szeruseg, a hagymas csipos valami es es roti talalhato,  az elmaradhatatlan mezedes banan tarsasagaban. A haziak ismet kitettek magukert. Az elozo esti moka soran szoba esett a mai…..