Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McCann

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb szuperdurva lehúzásfajtáról kapott jelentést a Homár Iréntől. Másodszor pótdíjaztak le autópályahasználatilag, pedig mindkét esetben fizetett. Matrica azonban már nincs, úgyhogy a benzinkutas azt gondolhatta, nyom nélkül sztornózhatja a vásárlást. Vagy…..
McCann 2008.04.04 21:50:31
OMG. Jól félreértettetek, mind1, már megszoktam. Kicsit máshogy látom a dolgokat mint mások, így soxor röhögnek ki. A mai világban egyszerűen muszáj csalni, hogy életben maradhass. Ha kisvállalkozót nézünk, az mindent leír az adóból amit csak tud. A kutas máshogy tolja. Nem azt mondom, hgoy ölj embert, hanem hogy számíts arra, hogy a bunkóbbik megpróbál lehúzni. Vannak módszerek a pénzszerzésre úgy, hogy az ügyfél nem károsul. Odamész, teletankolod a kocsid és mivel neked nem kell nyugta, mert minek, azt eladja másnak. Ez a legegyszerűbb, bár adócsalás, meg a nyugtaadási kötelezettség megsértése, de legalább a vásárló nem szenved hiányt. Vannak még dolgok. Van amelyik tahóság, van amelyik nem.
Zsocii: nemtom, hogy a sztornózást hogy lehet észrevenni, de meg fogom kérdezni, hogy van-e erre mód. A legegyszerűbb ami most eszembe jut, hogy még 5 percet eltöltessz ott, mondjuk elmész vécére és csak utána mész a kocsidhoz. Akkor szerintem nem meri megtenni, bár ki tudja. Ha az ügyfél valamiért visszamegy, maximum egy újabb adrenalifröccsöt kap a kutas, hogy miért tért vissza a tudatlan vásárló.
Paranoid: Nem legitimizálni akarom, egyszerűen csak megértem. Mindenki ott próbálkozik, ahol tud. Gondolom az autómosóban sem adsz, sem az ujságárusnak és a pincért már meg sem merem említeni. Van aki ad, van aki nem. Ha adsz, joggal várod el a + szolgáltatást, ha nem, akkor meg csak elvárod, mint általában a hozzád hasonlók. Ha magadnak tankolsz, nem veszel semmit, nyilván nem hagysz ott semmit, akkor nem kaptál semmit az üzemanyagon kívül a pénzedért. De a kutasfiú attól még megpróbál körbeugrálni, mert kötelessége, elvárja tőle a cég.
Kulics: majd ha egy autómatába dobálod be a pénzt a tankolásért, kihal a szakma. Addig viszont kell 1 ember akinek át kell vennie tőled a pénzt, vissza kell adnia, és válaszolgatnia kell az esetlegesen felmerülő kérdéseidre. Egyenlőre erre gép nem képes, így csak a kutas marad.
Egy újabb N95-ös történet, amiben Sándor kíváncsi a szoftver verziószámára, de aztán az oktondi ügyfélszolgálat miatt a végére nagyon dühös lesz. Van egy eredeti, kátyafüggetlen, nem buherált, mintaboltban vásárolt Nokia N95-öm. A magyar Nokia weboldalon szerettem volna…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
McCann 2008.03.20 08:40:04