Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pannonpuma

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
Lehet, hogy a Sony Xperia Z2 csak a csapvizet bírja a strandon lévő klóros vizet nem? Vagy azt is csak a reklámban? Elkeseredett fogyasztónk példánya legalábbis úgy tűnik, kipurcant 10 perc medencés fotózkodástól, pedig az Xperia Z2 elvileg "1,5 méter mélyen édesvízben védett…..
Egyik olvasónk hivatali kálváriáját látva az alacsony vérnyomásban szenvedőknek a gyógyszerek szedése, vagy kávézás helyett egy kis APEH ügyintézést tudunk ajánlani. Pályakezdőnk hosszú keresés után végre álláshoz jutott, a kedvezményekhez szükséges START-kártya…..
pannonpuma 2009.05.28 13:51:52
Magyarország a 21. században. A 90-es évek közepén azt hitte az ember, hogy egy évtizeddel később már érettebb stádiumába ér a demokrácia, és korrekt politikai viselkedés jellemzi ezt az országot. Be kell látnunk, hogy tévedtünk, ugyanis nem hogy 10 év alatt, de itt a…..
Mégis, hol "kúrtuk el"? Kérdezhetnénk joggal, azonban a kérdés nem ilyen egyszerű, valamilyen szinten mindannyian hibásak vagyunk abban, hogy az ország ebbe a gazdasági helyzetbe süllyedt. Hibás a FIDESZ kormány a felpörgetett belső fogyasztásra, lakástámogatásra…..
Szerencsénk volt. Mondták ezt már többen, többször, amikor a magyar gazdaságot nem döngölték földbe a nemzetközi pénzpiacok a hiány elszállását követően. A kormány persze a végletekig tagadott és nem ismerte el a tényeket, amíg már majdnem túl késő volt. A…..
PannonPuma Pumablog 2008.03.20 20:26:00
Üdvözlök mindenkit a blogomon!Elég sokféle témában találtam már blogot ezeken az oldalakon, de szeretnék valami egyedit kreálni. Célom, hogy a magyar gazdaság helyzetét bemutassam azoknak, akiknek nincsen hozzá közgazdász végzettségük, és nem is érnek rá összefüggéseket…..