Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BűvösHármas

110 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmondhatom, hogy második éve járok meditációra egy helyi mesterhez. Szükségem volt rá, hogy fejben összerakjam magamat, de erről majd a következő bejegyzésemben fogok kicsit bővebben értekezni.A meditáció segít kiűzni az ego-t magadból, és önmagadra, a csendre, a belső útra koncentrálni arra az…..
Több, mint kettő év. Ennyi ideje "hallgattam el" ezen blog írásával, pedig érdekes dolgok történtek velem az elmúlt években. Visszaolvastam pár korábbi bejegyzésemet, és azt kell, hogy mondjam érdekesen írtam. Próbálom ezt a vonalat erőltetni, kevesebb pesszimista felhanggal átszőve. Azt a múltat…..
Komolyan mondom nem értem az embereket. Biztos engem rontottak el annak idején a "csavargyárban", de ha nekem valaki megcsinál egy munkát, igyekszem azonnal kifizetni azt. Allergiás vagyok a "másiknak tartozom pénzzel" dologra. Annak idején, sok évvel ezelőtt olyan anyagi helyzetben voltunk,…..
Két héttel ezelőtt kezdődött a dolog. Vasárnap délután már éreztem, hogy a gyomrom nem igazán funkcionál megfelelően. Kellemetlen teltségérzet telepedett rám, amit egy kora esti vacsorával még meg is fejeltem.Másnap reggel korai kelés, irány a munkahely. Reggel 7 óra körül éreztem, hogy valami nem…..
Talán három héttel ezelőtt szombaton talált meg az érzés. Este lefeküdnél 10 után, a pulzusod nyugiban, és indokolatlan nyughatatlanság tör rád. Forgolódsz minden irányban az ágyadban, de sehogyan se jó. A gond az, hogy a bőrödben nem férsz meg. Erre nincs kényelmes ágy vagy puha párna gyógyírnak.…..
Tegnap ismét beálltam a munka egyszínű sorába... De az a nap is olyan "ma is kár volt ezért felkelni" napnak bizonyult. A főnök az első napon is meleg szarral etetett egy olyan félreértés miatt, amit ő kreált, de simán elmagyarázza neked, hogy te vagy a hülye egyébként. Szerintem ismerős a szitu…..
Fura ez a Szenteste. Pont azért, mivel nincs benne semmi fura. Egy szokványos csütörtök kicsivel több cicomával, bejglivel és jobb kajákkal, mint az átlag hétköznapok.Volt némi karácsonyi hangulatom délelőtt, de már elpárolgott. Meg be is taknyosodtam kicsit, ami most nem jönne jól, kovid időkben…..
Úgy fest fél év után ez az első bejegyzésem a kis virtuális naplómba. Ha másra nem is, arra tökéletesen alkalmas, hogy visszaolvassam egy- egy korábbi időszakomban hogyan is éreztem és mi történt magammal.Annak idején is "terápiás" jelleggel kezdtem el írni ezt a blogot, több mint 4 éve. Mindig…..
BűvösHármas 2020.12.04 20:40:26
@tatárfejű kutya: Köszönöm soraidat, ritka kincs manapság a jó szó.
Sajnálom, hogy eddig nem reagáltam, de nem is igen voltam aktív a blogírás területén. Az általad leírtak közül a munka még a régi, de az életmódváltás megtörtént. Több sport, jobb táplálkozás, fogyás, jobb erőnlét. :)
Az életmódváltás része az is, hogy magad mögött próbálsz hagyni minden káros dolgot. Nálam az új város/munkahely kombináció tűnik a legjobb alternatívának a jelenlegi helyzetben.
Sok féle -fajta érzés kavargott már bennem, és talán a magány az egyik ezek közül, ami a legjobban tudja kínozni az embert. Én most egy olyan "állatkertben" dolgozom /még mindig ugyanott/, ahol egész komoly fóbia alakul ki bennem a többi emberszabásúval szemben a nap végére.Jól esik hazaérni az…..
Gondoltam berúgok ma este. Felhívtam a cimbit, aki leokézta, hogy összefutunk, majd 10 perccel később felhívott, hogy napoljuk el mert baromira fáradt.Erről a bebaszásról is ennyit.....
Igazából nincs jó kedvem. Sőt meglehetősen magam alatt tartok jelen pillanatban. Ahogyan a címsorban is olvasható, vegetálok napról napra, hónapról hónapra.Itt elsősorban nem csak az anyagi érvényesülésemet helyezném előtérbe, hanem lépek egyet hátra és"en gross" vizsgálom a dolgot, a dolgaimat.A…..
Ma kipipáltam a hasi ultrahang vizsgálatot is a múlt heti neurológia után. Oda protekcióval jutottam be kolléga jóvoltából, a mai ultrahanggal meg pénzzel.Ha a háziorvos/kórház tengelyt követed, akkor 3 hónap egy ultrahang időpont. Ha a pénz útját, akkor keddi telefon, péntek délutáni vizsgálat a…..
Nem tudom mi történt. Valószínűleg túlerőltettem a bal kezem - mondta az orvos. Alagút szindróma gyanús a dolog. Ezt is mondta.Én csak azt tudom, hogy baromira kellemetlen érzés, amikor az ember öt ujja folyamatosan el van zsibbadva, akárcsak az alkarja, ami egészen felfut a lapockájáig.Fogni, írni,…..
Kánikula és tele a tököm az egésszel. Lényegében ezzel az egyszerű mondattal tudnám jellemezni a jelenlegi helyzetemet.Változatlanul a raktárosi melót nyomatom. Idén áprilisban volt egy éve, hogy a cégnél vagyok. A kollégák jönnek és mennek. Van, aki felmond, más meghalt. Egy év leforgása alatt…..
Ha már az előző bejegyzésem a kimeneti nyílás feltérképezéséről szólt, akkor engedtessék meg nekem, hogy a másik végét is leírjam a tapasztalataimnak.A decemberi vastagbéltükrözéstől megittasulva január 7-én a gyomortükrözést is előjegyzésbe vetettem a kórházban, mivel úgy gondoltam essünk túl…..
Szeptember vége óta tervben volt előjegyzéssel ez a vizsgálat.Panaszom szerencsére nem volt, de a relatív két tizeddel magasabb káliumszintem miatt a körzeti orvos először alhasi ultrahangra, majd tükrözésre is beutalt. Szerinte ciszta vagy polip.Az ultrahang nem nagy cucc, mivel pár perc, teljesen…..
Áprilisban kezdtem az új munkahelyemen, de már most tele van a puttonyom az egésszel. A kollégák nem rossz arcok, a munkával sincs gond túlzottan, a főnök is elviselhető, ha éppen nem jön rá a felesleges öt perc, de a pénz elég ocsú. Jó lenne mozdulni valamerre, de hová? Egyre többet gondolok a…..
Egy ideje nem írtam már, de most úgy éreztem megint muszáj. Kisebb kavarodás is volt a jelszavam körül, de hála az Indás csapatnak, sikerült helyre állítani a rendet. Köszönet érte Nekik! Szóval ez a hosszú hétvége is a végére ért. Nem igazán történt semmi számottevő az életemben ez alatt a négy…..
Telnek- múlnak a napok a semmire. Ülök egyedül egy vidéki porfészekben, egy lakás mélyén, amit immáron senkivel sem oszthatok meg. Nincs meg a támogatói bázis, nincs anya, nincs apa, akihez hazasiethetnék, hogy mi történt velem aznap vagy elmondhatnám, hogy ki bántott és miért fáj. Ilyen az…..
Korábban nem igazán írtam róla, mivel nem akartam, nem volt fontos. De most úgy érzem muszáj vagyok.Sosem ápoltam vele jó kapcsolatot kb. 4 éves korom után. Anya azt mesélte, hogy kisgyerek koromban rajongtam apámért, és szomorú voltam, sírtam, amikor dolgozni ment reggelente. Kitörő örömmel…..
A hétfői napon a kör bezárult. Nyolc hónappal anya halála után tragikus hirtelenséggel apám is elment. Jó utat apa! Öleld és csókold meg anyát helyettem is! Egyszer újra együtt leszünk mindnyájan.  ..
Az ünnepek az utóbbi években nem sok jóval kecsegetettek. Szinte minden piros betűs nap környékére jutott valamilyen családi tragédia.Annak idején december 23-án halt meg nagyanyám, egy évre rá március 14-én nagyapám is követte. Így akarva, akaratlanul is, ha jöttek a különleges munkaszüneti napok,…..
Azon kaptam magam, hogy karácsony óta nem volt egyetlen bejegyzésem sem, pedig márciust írunk. Igazából sok apróság történt velem az elmúlt időszakban, de semmi olyan kirívó esemény, amely gyökeresen felforgatta volna az unalmas és sivár mindennapokat.Elindítottam egy élelmiszer adok-kapok oldalt a…..
Általában mindenki azt mondja, hogy a karácsony nagyon nehéz anélkül, akit szeretünk. Én személy szerint nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Hol rosszabb, hol jobb ez az érzés és szerintem nem ünnep függő.Ma elkészítettem életem első töltött káposztáját, ami a lehetőségekhez mérten egész…..
Nem most történt az eset. Anyám halála után egy nappal fűtött a kisemberek bosszúvágya, hogy kiírom magamból az igazat. Ott volt erre az ismertorvos.hu "szakmai" portálja, ahol a műtétet elvégző sebészorvos is fenn van. Itt értékeléseket lehet írni az orvosok munkájáról. Én csak csupa csupa jó…..