Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vicakettő

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÁSÉS Brigád Taxisok, taxizások 2008.06.08 09:33:00
Kezdjük a legfontosabb, és talán egyetlen taktikával: taxiban hová ülés? Egyedül taxizáskor első ülés = tuti beszélgetésbe bonyolódás, jobbra hátra ülés = királyi család tagjának levés jelzése, beszélgetni nem akarás. Többen taxizáskor harc a hátsó helyekért, első…..
Vicakettő 2008.08.31 13:04:12
Kedves ÁSÉS!

Mikor fordult elő szerinted veled vagy bárkivel, hogy egy étteremben vagy a bárpultnál "elfelejtett" jattolni. Csak, hogy érezd a differenciát, egy pincer/pultos (ha nem kap munkaruhát) akkor max 100.000.-ft értékben vásárol egy pár fehér inget és fekete gatyát, de a kiló akkor azt jelenti, hogy Hugo Boss-ban nyomja. Rezsije nincs be van jelentve és nincs kitéve annak, hogy átmegy rajta egy kamaz vagy felnyitják a nyakát egy késsel.

Én 4.5Mft-vel indítottam (kocsi) kisebb kategóriás autóval már nem szívesen vesznek fel céghez SEM! + taxióra 85Eft + URH 100Eft + vállalkozási költségek TB,Tagdíj,ÜZA,Kenőanyga,Amortizáció,Könyvelő, szervíz,stb.

A csálinger meg max. kimossa a hangedilt (ha kimossa)

Teszek rá, hogy ki jattos és ki nem.. amíg minket ilyen árakra kényszerítenek (a taxi ugye hatósági áras maximált tarifával működik á la Főv. Önkorm. jaaa akkor holnaptól miért nem mondják azt, hogy a fodrász MAX 2.700 vághat 1 klienst Ő is vállalkozó, lényegesen kisebb ráfordítással MÁR MEGINT :) Az hogy a köcsög hiénákat nem ellenőrzik és 1000ft/km a tarifájuk rohadt mód nem érdekli a becses hagyó mikit, mert sikál a veressel a Tourist taxi tulajával és ráadás képp a neje tagja a Tourist taxi vállalkozásnak) addig már ne is haragudj de ahogy a reklámból szabadon "kicsi tarifa kicsi tánc".

És ha valakinek nem tetszik, ahogyan zajlanak az események akkor menjen bringával és tegye szabaddá a kocsit az igazi fizető vendégeknek.....