Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Von Vérmedve

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvédhető-e -- a populista demokráciától? A migráció seregnyi vetülete közül az egyik legfontosabb, hogy véget vetett annak az automatizmusnak, hogy az elitek és intézményeik nagyjából egységesen állnak szemben a démosszal (populus-szal). Érzékelve a nyugati társadalmakban tapasztalható kulturális…..
SZEGEDszeggel 2016.03.30 10:52:56
SZEGEDszeggel 2016.03.30 10:52:49
Aki azt hiszi, hogy ez Párizsi és Brüsszeli borzalom elszigetelt eset, és nem fog többet előfordulni az butus. (finoman cizellált voltam) A szabadság és szabadosság az érme két külön oldala. Míg a szabadság gondolkodásra sarkall addig a szabadosság az ostobákat termeli futószalagon. Mert az nem…..
Vérmedve régebbi írása. Kutatunk a demokrácia és a jólét csalóka illata után, mint éhes ember a vásárban a lacipecsenyést keresve. Elhitették velünk, hogy a jólétünk záloga az a művi szabadság, ahol más érdekekek, és urak határozzák meg a szólásszabadságunk, létünk és boldogulásunk határait.…..
Szomorúan jártam ma a Cserepes sor végén a kirakodó vásárban. Míg pár éve a kincseknek volt a lelőhelye, mint egy varázsvilág ahol a kacatból másnak értékes kincs lett, addig az eladó és a vásárló is jól járt. Mára a város szegénységét ékesen bemutatva, szemetes lerakóhely lett. Mindenhol a nyugati…..
  Forrás: Bach Máté Van ez az ELI. Városunk polgárai úgy várják az érkeztét mint kisgyerek a Mikulást amikor még hisz benne. Tudom, hogy ennek a hánytatott sorsú városnak úgy kell a remény mint egy falat kenyér az éhezőnek, de tessék már észrevenni a megvezetés pontjait a történetben. Pár éve a…..
SZEGEDszeggel Vérmedvei Vallomás 2016.02.18 20:58:45
Mi lesz veled Szőke Tisza városa? Én még emlékszem rád, amikor az a tüzes nő voltál, aki idecsábította a tudást, munkást, fiatalt és mindenkit, akit megszédítettél. Ifjonti hévvel szerelmesek voltunk a tereidbe, a folyódba az életbe a pezsgésbe. Csodálatos volt veled együtt öregedni és most nem is…..