Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adp

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hetet a laktanyában tartottak, amíg az ujjam valamelyest helyrejött, csak utána mehettem vissza a többiekhez. Addig is a fiúknak volt néhány jó fogása, és felszámoltak egy erdei bordélyházat is. Az utolsó két hétben részt vettünk két razzián a határőrséggel az illegális bevándorlók begyűjtésére.…..
Adp 2016.02.18 08:29:25
@Dobri: Nem értelek téged, évek óta olvasom ezt a blogot, amikor valaki a légióról kérdez, mindig úgy válaszolsz mint egy pökhendi fasz. Nem tudom mire ennyire fel, többen vagytok akik onnan jöttetek haza, ezért természetesen tisztelem amit elértetek. DE mégis úgy viselkedsz mint valami kiöregedett magyar rendőr aki imádott meghúzni embereket az égőkészlet miatt mert csak azért is.

Nem olyan könnyű ma itthon, nem akar mindenki vigyorogni a Ludovikában, szeretne karriert egy szervezetnél és ami a legfontosabb, nem mindenki engedheti meg anyagilag, hogy vigyorogjon ott. Egy katonatisztihez képest kimenni és megpróbálni elenyésző összegből lehet. Szerinted hányan mentek ki úgy, hogy biztosak voltak benne, hogy sikeresek lesznek? Szerintem a többség a vakságba ment, az meg hogy 16 évesen szeretne elkezdeni információt gyűjteni, majd fizikálisan, esetleg lelkileg felkészülni, szerintem inkább támogatandó.

@Kronenbourg, te pedig nem tudom, hogy melyik ingzsebedből szoktad kihúzni a kommentjeidet, de marha jó olvasni, hogy gyakorlatilag nincs olyan erőszakszervezet, amiről ne tudnál kvázi mindent.