Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clicker

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A román Nova csoport tulajdonában lévő Astra Asigurari biztosító Astra Biztosító néven fióktelepet létesített Magyarországon, amely már részese lesz a novemberben induló kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampánynak - mondta Török Béla…..
Egy ügyfelem ötlete volt, kipróbáltuk és működik. A meglévő, hosszú távra lekötött banner helyeire szerette volna kirakni a Facebook oldalának az ajánló dobozát. Elsőre furcsának tűnt, de azonnal megtetszett. A kivitelezés pedig végtelenül egyszerű volt.A bannereit Adverticum…..
Vannak helyzetek, amiket nem lehet megmagyarázni.De nem is kell. Volt még a múlt században egy üzlettársam, aki nem tűrt el egy mondatot sem, ami nem a megoldásról szólt. A problémát ismerte, az okokat látta, a magyarázkodás nem érdekelte. Jó iskola volt.Igen, most a Szörcs magyar…..
Clicker 2010.06.02 09:30:41
@Konrad: a kommentjeid alapján azt szűröm le, hogy valamilyen üzleti kapcsolatban állsz a szörcssel.
pl: “Éppen ezért választottuk az auditálást, mert az megoldható olyan módon, ami a befektetők érdekeit nem fogják sérteni, ugyanakkor reményeink szerint tisztázzák is a helyzetet."

Ezt a blogbejegyzésben nem kellett volna valamilyen disclaimer formájában jelezni?
Nincsenek se jó, se rossz hírek a piacon. Nincs már MOHI, nincsenek sikerjelentések, vannak viszont olyan jelek, amik nem tetszenek. Igazából pletykák. Suttogások. Ilyen-olyan meg nem erősített hírek.Hogy éppen ki akar tönkremenni, ki mit akar kiszervezni, minek mi az ára de nem veszi…..
Nos, 2009-ig kellett várni arra, hogy az internet már nemcsak a kockák élettere, a gazdagok játéka, az időmilliomosok szórakozása legyen. Mára elértünk odáig, hogy minden második magyar internetezik valamilyen rendszerességgel.Van tehát súlya az internetnek, sok értelemben.…..
Clicker 2009.08.19 16:41:52
@Konrad: bocsi, felületesen olvastam, igazad van. valószínű a boldos kiemelés és az előtte lévő néhány szó viszi félre a hardcore olvasókat.

de ne izgulj, a friss digiturulbáránykák meg majd jól elolvassák minden szavad ;)
Az interneten relatíve olcsón lehet hirdetni, igaz, ha valaki a nem internetes megoldásokkal összemérhető eredményt akar elérni, akkor bizony kb. ugyanannyi pénzébe is fog kerülni.De az internetes hirdetési megoldások legtöbbjénél alacsony a belépési küszöb, vagyis kevés…..
Clicker 2009.08.03 17:10:44
@Konrad: pont azt fejtetted ki, amit én is mondani akartam, köszi :)

adwordsben mondjuk szerintem pont ekkora tételektől felfelé éri meg kiszervezni, mert itt már lehet látványosan spórolni és egy korrekt budgetből jobb eredményeket elérni, mintha magának kezelné
Arra a felvetésre, hogy egyes blogok miért kerülnek rendszeresen az Index címlapjára, a blogketrec egyik szerkesztője a népszerűséggel vágott vissza. Sőt, az is kiderül, hogy nem is feltétlenül van egy adott időpillanatban annyi érdekes post, ami lehetőséget adna a szerkesztőnek…..
Szerencsére eddig a "negatív jellegű" hirdetések elkerülték a magyar adwords világát.De ma találtam a következő hirdetést egy másik bank nevére keresve:        Ez már alapból elég furcsa hirdetés. Elsőre egy elkeseredett ügyfél…..
Őszintén mondom, nekünk Mohács kell! Itt, a válság közepén a legjobb ami történhet velünk egy előrehozott választás. De most nem fogok beszélni sem az MSZP-ről, sem a Fideszről, sem a kerekítési hibát éppen elérő egyéb pártokról. Ez kérem nem politika, hanem kőkemény…..