Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bákmó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pásztor Tibor Flódni 2008.04.11 22:32:00
Hét tálcával vittem, majdnem 300 szelet lett. A rendőrök vigyorogtak, de átengedtek két kordonon is a Pozsonyi úton, így egész jól tudtam parkolni egy sarokra a színpadtól. Amikor elkezdődött a szavalat, kerítettem pár markos legényt (van súlya a flódninak!), és nekiálltunk…..
Elöljáróban: holnap az eseményről készült videót láthatjátok majd a Reakció blogján. Addig is Vadnyúl és az Index fotóival illusztráljuk az eseményeket.Turul beszél, Ergé vesz.Véget ért a magyar Monty Python e heti epizódja - legalábbi számunkra. Délután három órakor…..
Mennyire lehetett beszívva az az ausztrál csávó, aki azzal telefonált be a rendőrségre, hogy betörtek hozzá és megcsonkították a kenderültetvényét? A tetteseket nyilván nem fogták el, viszont emberünkhöz már házkutatási paranccsal érkeztek. A rendőrség közleménye amúgy…..
Állatvédelem Állat kisérletek 2007.12.22 00:07:00
  Hello.Ugye a te fürdőszobapolcodon is előfordult már Colgate fogkrém, Head & Shoulders vagy Pantene sampon, Old Spice vagy Secret dezodor, esetleg egy Hugo Boss vagy egy Laura Biagiotti kölni? Valaki biztosan vett már a háztartásodban Always betétet, Vanish öblítőszert vagy…..