Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joetata

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy néz ki, L. Petra sorsa hamarosan eldől. Az ügyében folytatott nyomozás befejeződött. Elárulom, azért írtam ki csupán a vezetéknevének kezdőbetűjét, mert ez errefelé így szokás. Először telezengik a sajtót például azzal, hogy lebukott az alvilág vezére Vizoviczki László, aztán viszont később már…..
joetata 2016.02.17 20:24:37
@flamer: Nem tisztem megvédeni JzK-t, de neked nincs jogod senkire azt mondani, hogy ócska náci. Neki volt egy véleménye. Azzal nem kell azonosulnod, ha nem értesz vele egyet, az a te magán véleményed. Tartsd tiszteletben mások véleményét!
joetata 2016.02.18 14:22:32
@flamer: OK! Nekifutok még egyszer. Most lassan írom, hogy Te is megértsd. Továbbra is fenntartom, amit az első kommentemben írtam. Senkinek nincs jogában másokat emberi méltóságában megsérteni, sértő, rasszista jelzőkkel illetni. Te őt - ismeretlenül - ócska nácinak nevezted, csak azért, mert vélemény különbség van köztetek. Most arra kérsz, hogy én fogadjam el a Te véleményedet is, ha már osztom az észt. Nézd, korrigálom magam: Elismerem, hogy ez a Te véleményed, de akkor sem értek vele egyet. Csak egy példa: Nagy nyilvánosság előtt valaki - akit nem biztos, hogy ismersz - azt állítaná rólad, hogy vered a feleségedet, mert az rájött, hogy titokban egy pedofil állat vagy, akkor valószínű, hogy kinyílna a bicska a zsebedben, mert tudod, hogy ez rágalom. Neked sem esne jól, mint annak sem, akit Te ócska nácinak tituláltál. Részemről, end.