Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pista Erős

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Maradj talpon! vetélkedő szeptember 22-i forgatásán a műsor egyik statisztája, a 32 éves Dobos Kinga az egyik szünetben rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt. Élettársa halála ügyében panaszt tett Boda Sándor, a tisztifőorvosi hivatal most lezárult vizsgálata szerint azonban senki sem…..
Pista Erős 2016.02.17 12:43:47
@cerebella: ez baromság, a szőlőcukor!!!nem emeli néhány perc alatt a vércukrot. Bár 100a glikémiás indexe, nyálkahártyáról felszívódik, és azonnal a véráramba kerül. De lényegtelen, mert a ketoacidózis a kiszáradás következménye, nem amagas vércukornak,
folyadékfogyasztással megelőzhető.
Pista Erős 2016.02.18 12:29:43
@otgorbebogre: van legalább 20 féle inzulin. És személyre szabott inzulinadagolás. a fiamnak 0,6-0,7 egységgel csökkentjük a vércukrát, egy egység megölné, pennel 1 egység a legkisebb adható mennyiség. Vannak gyerekek akik napi szinten nem kapnak 1 egységnél több inzulint. Van aki több száz egységet ad magának, lehet nála lehet 20egységgel érhető el a 2 mmol csökkenés. Nehéz lenne belőni egy protokolt. Ráadásul a leggyorsabb inzulin 1,5-2órával beadás után kezd hatni, nem használható életmentésre. 20-as vércukorból jó esetben 12-24 óra alatt kell normál szintet csinálni. Nem az a fél óra a döntő míg a mentő kórházba ér vele.