Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazer

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondta, rendszerezzem az életemet és akkor kezdjek el szexelni, az élet nem úgy működik, hogy csak élvezzük a jó dolgokat és amikor reggel felkelek és megiszom a reggeli kávémat a cigimmel, akkor vegyem be a fogamzásgátlót. Olvastam sok történetet és most rászántam magam,…..
gazer 2015.11.23 22:07:14
Anyu meghalt szombaton,vasárnap az egyik szobatársa,majd a harmadik szobatársa. Tisztelt Praxis blog!Elküldeném azt az üzenetet, amit a dombóvári kórháznak is eljutattam.Tisztelt Belgyógyászat 1-es osztály!  Az intenzív osztályon az ellátás megfelelő volt,gyógytornász nem…..
gazer 2013.10.31 08:38:34
@Haveravera: Az a probléma, hogy az átlagember EÜ-kasszába befizetett pénze NEM ELÉG az átlagember problémájának megoldására.Az igényei viszont meghaladják a lehetőségeket. Mindenki csak kivenni akar, de beletenni nem. Az volt már, hogy a TB nem az egészségügyre megy, csak 1 kis része?
Aznap 40fok volt, már teljesen leizzadtam és otthagytak  2 ÓRÁRA egyedül a folyóson, ahol mindenki megbámult és nézte hogyan szenvedek. Még egy szurit vagy pirulát sem kaptam.  Rosszul lettem  a munkahelyemen. Egy forró nyári délután elkezdett munka közben szúrni az…..
gazer 2013.09.13 22:10:50
@véres horror: Amiért pont a méltó helyedre kerülnél: börtön vagy bolondokháza.
avagy az állami egészségügy, és sztk-s orvosok, akik bár az életre esküdtek, a halálba küldenek.   Ezt a posztot, talán még túl dühösen, az egész világra haragudva írom. Nem biztos, hogy jó ez így. Nem biztos, hogy pontosan mindent észérvekkel le tudok írni, úgy…..
gazer 2013.03.04 21:28:47
@LadyDevonshire: Nem,mert a gép magán vállalkozóé és ő nem jótékonyságból dolgozik,mint az orvosok zöme ma Magyarországon. Mielőtt orvosi esküt emlegetsz ,nézz utána. Szó sincs benne ,hogy ingyen napi 24 órában. Te sem ingyen dolgozol...a fizetem a Tb-t mióta is ???pedig több, mint nevetséges..még azt sem fizetted ki amíg felnőttél.Az orvos is fizeti csak úgy mondom.senki nem nyúl le téged inkább te másokat, cask nem vagy vele tisztában.
 Így szopat a magyar, ha átverik. Mondjuk a nő is tudta, hogy ő a harmadik, és ha valaki családos férfival/nővel kezd, akkor számítson rá, hogy a család mindennél fontosabb lehet.Kedves Szakítós! Karácsony napján érdekes levelet kaptam az iwiwen egy számomra ismeretlen…..
gazer 2009.01.10 14:48:47
@Anubisz: Az én egyik ismerősöm a pszichésen gyenge lányát heccelte fel, a nagykamsz lány azt mondta felvágja az ereit ha a szülei elválnak apró kis vágásokat is ejtett magán és megígérte legközelebb igazán megteszi. A férj persze hogy nem vált el, persze hogy visszament és térden állva él, mert megbántotta a családját.
gazer 2009.01.10 14:49:42
@Anubisz: Akinek viszket nem tartósan tart szeretőt, hanem száll virágról virágra vagy bibéről bibére.