Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T. György

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huszti Szabolcsot bemutatta az új klubja, amit publikáltak a Twitter közösségi oldalon is. A magyar labdarúgó a Bundesliga harmadik helyezett Frankfurtból igazolt át a jelenleg 12. helyen szereplő Changchun Yatai csapatába. Husztit 1 millió euróért vásárolt meg a kínai klub.                     …..
Ma rendezték meg a Premier League 24. fordulójában a Hull City Liverpool mérkőzést melynek kimenetele váratlan volt. A papírformától elszakadva a Liverpool nem gyűrt el a tabella kiesőhelyen álló csapatával. A meccs eseményei: Két sárga lappal kezdődött a mérkőzés amit a Hull City oldalról…..
A mai Bundesliga 19. fordulós meccsek közül kettő volt kiemelendő. A Bayern München mérkőzött meg a Schalke csapatával, míg egy másikon a Borussia Dortmund kapta a Lipcsét ellenfélül. A tabella alapján meglepetések születtek, ám lehetett tudni hogy ilyen kimenetelűek lesznek a meccsek. A Bayern…..
A német Bundesliga 18. fordulójában a Bayern mérkőzött meg a Werder Bremennel, és a Lipcse a Hoffenheimmel. Mindkét meccsen lehet mondani az elvárt fél nyert, ám egyik se alázta le a másikat. Mindkét mérkőzésen 2-1-re győzött a nyertes fél. Az RB Lipcse Hoffeneheim meccsen 3 gól született egyet…..
A Spanyol kupa mérkőzések is megrendezésre kerültek. Itt a negyeddöntőben aratott Celta Vigo a Real Madrid felett sikert, lehet mondani ez volt a legnagyobb meglepetés. Az Alaves csapata az Alcoront tudta kiejteni, az Atletico Madrid az Eibart, míg a Barcelona a Real Sociedadot.    A negyedöntő…..
Az EFL kupa Angliában minden évben megrendezésre került, ám mindig jön pár meglepetés. Most a Hull Citynek sikerült majdnem bejutnia a döntőbe ettől szimplán egy gól választotta el. A másik oldalon a Southampton képes volt leverni a Liverpool csapatát.  Az elődöntő meccsei már hamarabb…..
A mai napokban a német labdarúgó csapat szert tett a 17 éves svéd születésű labdarúgóra Alexander Isakra. Így a Borussia Dortmund hét darab 21 év alatti játékossal rendelkezik, és egy remekelő futball akadémiával.                                              Alexander Isak A hét darab 21 év alatti…..
Az olasz Seria A 21. fordulójában a Juventus-Napoli mérkőzést láthattunk.A fekete-fehér csapat már az első húsz percben megbélyegezte a mérkőzést. A meccs kezdete után számított 5. percben már a zebrák csapatának fiatal argentin származású játékosa Dybala megszerezte a vezetést. JUV-NAP 5' 1-0…..
Az angol Premier League 22. fordulójában az Arsenal a Burnley-t kapta ellenfeleként. A mérkőzés az Emirates Stadionban lett megrendezve Londonban. A mérkőzés első félidejében semmilyen fajta fontosabb esemény nem történt. Sem fontosabb támadások sem, szabálytalanságok. A mérkőzés igazán a második…..
Ma megtekinthettünk két darab Afrika kupa mérkőzést. A Dortmund szurkolók szoríthattak Aubameyangnak a Gabon-Bussiau-Guinea mérkőzésen míg a másik meccsen Burkina Faso csapott össze Kamerunnal. A Gabon-Bussiau-Guinea összecsapáson várható módon a Borussia Dortmund kulcsembere Pierre-Emerick…..
El se tudjuk hinni amit a szemünkkel láttunk a Swansea Arsenal elleni mérkőzésésén a Premier Leagueba. Ám az ágyúsok tudtak nyerni, de nem úgy ahogy hinnénk. Az első félidőben Oliver Giroud a pirosak francia csatára vette be a hálót, ezzel a találatával 0-1-re fordítva a mérkőzés akkori állását.…..
Nép Sport ÉV SPORTOLÓI 2017.01.13 21:49:47
Az év férfi sportolója címet a párbajtőröző Szilágyi Áron érdemelhette ki aki rióban győzni tudott a kardozók versenyében. Ezzel Áron maga mögött hagyta Cseh László úszót, és Imre Géza párbajtőrözőt.                                               Szilágyi Áron Az év női sportolója címet az úszó…..
A német labdarúgó Holger Badstuber kölcsönbe megy a Bayern Münchentől a Schalke 04-hez a szezon végéig.  Mivel Badstuber alig kapott játékidőt Carlo Ancelotti vezetése alatt ezért döntött úgy hogy kölcsönbe megy a Schalkehoz.  Badstuber aki már a Veltins Arénában át fog esni az orvosi…..
Nehéz mérkőzés előtt ált az Aston Villa csapata és legnagyobb sajnálatukra nem is tudtak ebből a mérkőzésből nyertes félként kijönni. A Tottenham fogadta a csapatot a White Hart Lane-i stadionban. A mérkőzést közép európai idő szerint 17 órakor játszották le. Az első félidőben nem nagyon…..
A La Liga 17. fordulójában a Real Madridnak a Granada volt az ellenfele. A meccs előtt a Real Madrid az első helyről várta a Granadát miközben a Granada az utolsó előtti 19. helyen állt. A meccs után ezek a statisztikák megmaradtak. A kezdő sÍpszó után Isco kapott labdát Karim Benzemától a 12.…..
Kezdési idő Hazai  csapat Végeredmény   Vendég csapat 18:00 Örményország 3 -…..
A portugál Cristiano Ronaldo szerződést fog hosszabítani a Real Madrid csapatánál. Hétfőn fogja aláírni új szerződését a Santiago Barnabéu elnöki páholyában Florentino Pérez társaságában. Az új szerződés 2021. június 30-ig szól. A jelenlegi szerződése csak 2018. június 30-ig szól…..
Nép Sport LA LIGA EREDMÉNYEI 2016.11.06 20:19:26
Péntek Kezdés Hazai csapat Végeredmény Vendég csapat 20:45 Malaga 3 - 2 Sporting Gijon Ezen a mérkőzésen egy piros lap született Castellano L. 71. percben kapta meg második sárga lapját. Szombat Kezdés Hazai csapat Végeremény Vendég…..
Szombat Kezdés Hazai csapat Végeredmény Vendég csapat 16:00 Bournemouth 1-2 Sunderland   16:00 Burnley 3 - 2 Crystal Palace   16:00 Manchester City 1 - 1 Middlesbrough   16:00 West…..
Nép Sport BUNDESLIGA EREDMÉNYEI 2016.11.06 20:06:04
Péntek Kezdés Hazai csapat Végeredmény Vendég csapat 20:30 Hertha BSC 3 - 0 Mönchengladbach A mérkőzésen egy piroslap született Kramer Ch. (BMG) kapta meg a második sárga lapját a 39. percben. Szombat Kezdés Hazai csapat Végeredmény Vendég…..
Kezdés ideje Hazai Csapat Végeredmény Vendég csapat Félidei eredmény 15:30 Debreceni VSC 0-0 Mezőkövesd (0 - 0) 15:30 Ferencvárosi TC 1 - 2 Paks (0 - 1)   15:30 Haladás 1 - 1 MTK Budapest (1 - 1)   15:30 Honvéd FC 2 - 0 Diósgyőri VTK (0 -…..
Besiktas 1-1 Napoli Góllövők: Quaresma R. 79' (BÜN) illetve Hamsik M. 82' Atletico Madrid 2-1 FK Rosztov Góllövők: Griezmann A. 28',90+3' illetve Azmoun S.  Basel 1-2 PSG Góllövők: Zuffi L. 76' illetve Matuidi B. 43', Meunier T. 90' Egy piros lap született a mérkőzésen Die S.(Basel)…..
Az olasz labdarúgó csapat vezetősége hivatalosan is bejelentette hogy menesztelik Frank de Boert a vezetőedzői poszttól. Frank de Boer az Ajax csapatával szerzett négy bajnoki cím után váltotta Robert Mancini-t 2016. augusztus 9-én. Ekkor de Boer 3 éves szerződést írt alá. Hiába tudták legyőzni az…..
2016.10.26 13:30-16:30 MAGYARORSZÁG: Magyar Kupa Baktalórántháza 2 - 1 (1 - 1) Várfürdő-Gyula Termál Fc  A mérkőzés büntetők után ért véget. Balassagyarmat 1 - 3 MTK…..
30. Arturo Vidal (Chile, Bayern München) 29. Jamie Vardy (Anglia, Leicester City) 28. Luis Suarez (Uruguay, FC Barcelona) 27. Sergio Ramos (Spanyolország, Real Madrid) 26. Rui Patricio (Portugália, Sporting Lisbon) 25. Paul Pogba (Franciaország, Manchester United) 24. Pepe…..