Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csapi88

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Párizsban sajnálatos és talán elkerülhetetlen események következtek be. Ha perspektívá akarjuk helyezni a történéseket, akkor mindenkinek számára egyértelművé válhat egy folyamat, kezdete és közepe. Pontosan be tudjuk határolni a lehetőségeinket és a következményeket.…..
Csapi88 2016.02.15 17:16:15
@NemodaBuda: Neharagudj de olyan mint jóléti demokrácia nem létezik és ez nem az orbánon a gyurcsányon a merkelen vagy az isis en múlik. A demokrácia egy tökéletes marketing fogás ami nagyon hosszú ideig maradhat talpon, de a lényeget, az egyenlőséget soha nem fogja elhozni. Bemutatóra szóló szabadság ami azoknak elég akik jólétben élnek vagy afelé haladnak mert átlátják a rendszert. Aki nem tartozik a fentiekhez az tanulatlan marad és esélye se lesz (persze ez sarkítás, de aki feltör hamar megszokja a luxust). De így marad egy nagy csoport akik elvégzik a lebecsült munkákat, éhbérért dolgozva, szépen kiszolgálva a fogyasztói társadalmat. Nem jóléti, fogyasztói. Amíg keccsólsz mert kell a pénz számlára, kajára, ruhára ne adj isten új tv re addig jó vagy. Minél grandiózusabb munkát végzel annál jobb neked, persze annak a pártelnök is örül ha valaki hajnalban feltakarítja a péntek esti retket az utcán. Majd amikor a takarítók is olyan stabil és boldog életet élhetnek mint akármilyen szakember, majd akkor lesz jóléti a rendszer. Nem jóléti demokrácia. A demokráciát megálmodták a nagy elmék, a rafkósok pedig mostanra olyan profin használják ki azt mint a mi jelenlegi nagy vezérünk. Uram bocsá nem hiszem hogy ezen egy párt váltás segítene. Persze új köntös, új cirkusz, új kenyér az lenne. Rendszerváltás? Áh azon már túlvagyunk, samúgyis kényelmetlen lenne...

Elnézést a szedett vedett írásért, felkészületlenül kezdtem neki, még tömör is próbáltam lenni és valószínűleg az elképzeléseim is homalyosak.

Egy szimpla szakembör
Csapi88 2016.02.15 17:18:00
@Gungnir: Ott a pont és érdekes a videó.