Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mildred

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megmondom teljesen őszintén, még ha le is köptök érte, hogy én bizony tiszta szívemből gyűlölöm a karácsonyt. Utálom, irtózom tőle, rühellem szőröstül-bőröstül. Pedig gyerekkoromban hogy imádtam, majd szétdurrantam a várakozás izgalmától a lassan csordogáló…..
mildred 2012.12.17 13:32:47
@pistola: Elszántság és határozottság kérdése, hidd el. Egyszerűen közölni kell, hogy márpedig ti idén nyugit akartok, és 24-25-én nem mentek sehová. Az ajándékokat esetleg előre le kell szállítani, és kész. Nekünk működött, és már senki sem morog.
mildred 2012.12.17 14:10:07
@hogyne,persze,igazad van!: Úristen! Te mit követtél el az előző életedben, hogy ez történt veled?
A sikerek, az (ex)feleségek, a gyerekek (és unokák), a balhék és a rocktörténelem meghatározó lemezei – egyszóval még minden előtt készültek ezek a képek a Rolling Stonesról, kölyökként, gondtalanul... A képeket egy dél-kaliforniai ház eladásakor egy jelöletlen dobozban…..
Jó poénnak indult, ám hamar bejárta az internetet a "Világ legjobb apukája" és lánya vicces fotói. A lányával pózoló apuka eddig négyezer dollárt gyűjtött össze a következő évi naptárához. Nem könnyű mesterség apának lenni, erre alighanem bárki rábólint, akinek…..
Leginkább csak összefüggő történetek, epizódok maradtak meg abból az időből. Kirándulások és szalámicsempészet az ózdi piacról, Martignac-konyak, mint cserealap, kora reggeli sorbanállás a banánért, olykor két-három óra a hentes előtt, ha éppen jött valami friss.…..
mildred 2012.09.26 20:21:42
@deak.atti: Szia TWK -004!

És akkor a zálogházas biznicről még szó sem volt. Meg az egyszemélyes kft-ként üzemeltetett zenekaráról.

Szép estét, sok jó Wareszt!

Üdv: Francobeggar:-)
A busz különlegessége a benne található garázs, melyben egy sportautó is elfér. Olyan sztárok rendeltek már belőle, mint Eric Clapton és Rod Stewart. A 12 méter hosszú, 1,2 millió fontba kerülő mozgó luxusotthonban (a fényképek egyébként két különböző berendezést…..
mildred 2012.09.23 19:05:12
@mamasita: Miért hülye kérdés? A legjobb haverjaiddal egy és ugyanazon nagy franciaágyban akarsz héderezni? Mert én nem látom, hogy olyan sok ember elférne benne, szerintem turnébusznak nem olyan jó.
(A bejegyzés egy régebbi írásom Thomas Szász 2012. szeptemberében bekövetkezett halála alkalmából  átdolgozott verziója) Öt évvel ezelőtt volt alkalmam élőben találkozni Thomas Szásszal. Mindig sokat jelent, amikor találkozhatok valakivel élőben, aki sokáig csak egy név…..
Proszektúra Le a nőuralommal! 2012.09.11 21:55:55
Örvendetes, hogy végre valaki fel meri venni a kesztyűt és szembe mer szállni a nők elnyomó uralmával. Drága Varga István Képviselő Úr! Nem is tudja, hogy mennyire vártuk már ezt az őszinte igaz hangot! Hogy végre nem kell nekünk férfiaknak tovább lapítanunk saját hazánkban.…..
mildred 2012.09.12 15:02:53
@roli101: Csak annyit kell tenni, hogy nem kell ilyenekben dönteni a nők helyett. Senki helyett nem kell dönteni az életével kapcsolatban. Majd mindenki kisakkozza magának, neki hogy jobb. És lehet, hogy a nyugati nők között is vannak boldogtalanok, de ez mire bizonyíték? Hogy szar a rendszer? Vagy te tudsz olyan társadalmi berendezkedést, ami mindenkinek megfelel? Mert én nem. Vannak boldogok itt is meg ott is, ahogy boldogtalanok is. Meg van olyan is, hol értelmezni se tudják a boldogság szót.
Na akkor onnan, ahol befejeztem. Nincs már semmi a pálinkából. Elmentem a kolléganőhöz, bbq buli, jófej akartam lenni, elvittem. Aki járt már Magyarországon mind lelkesen fogadta, kellő tisztelettel és óvatossággal. Aki még nem hallott róla az megpróbálta, megivott 3 felest (mert…..
Tudod, Bözsikém, nem értem én a mai embereket. Mintha szándékosan akarná magát kinyírni a ma társadalma. Ott van például a fiam: házat vett hitelre, mert lakni kell valahol. Jó. Autót vett hitelre, mert az anélkül ma már nem lehet élni. Jó. Nagy tévét is vett hitelre, mert…..
mildred 2012.09.10 21:34:24
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Nem mondtam, hogy mindent meg tudok termelni, pl. direkt kiemeltem, hogy krumplit nem. De olyasmi zöldséget, amit mi eszünk (paradicsom tök, cukkini, petrezselyem, ilyenek), azt meg tudok.
mildred 2012.09.10 21:48:29
@tea fan: Szerintem az is tök jó, ha csak paradicsomból ellátod a családot három hónapon át, és egy évre elég fűszernövényt megtermelsz ugyanott. Sokat lehet azzal is fogni. Nem arról volt szó, hogy mindenki legyen teljesen önellátó, de ami lehetősége van valakinek, azzal próbáljon élni, ne azon sírjon, hogy mennyi a par. kilója. (Sógoromék erkélyén a panelben speciel annyi paradicsom termett, hogy alig győzték osztogatni.)
mildred 2012.09.11 10:05:30
@Bélabáttya: Ez érthető, de én arról beszélek, ami ott van karnyújtásnyira: a ház körüli kert, erkély, udvar stb. Tény, hogy nekünk van fúrt kutunk például. Nem kötelező kertészkedni, senkinek, nekem csak azzal a mentalistással van bajom, ami a posztban is volt: sír, hogy minden zöldség milyen drága, a saját kertjében meg csak füvesíteni hajlandó/ végig sem gondolja, milyen lehetőségei vannak, nehogy dolgozni kelljen kicsit.
 (Miről lehet felismerni szeptemberben az anyukákat? Gólörömködve futnak a Margit-szigeten és csupa muslinca a foguk.)   Mindig meglepődöm, amikor szülők az iskolára, a tanárokra, az osztálytársakra, a tornaterem felszereltségére, a menza minőségére, vagy a gyerekek…..
Hácsé. Akaraterő, hatvannapos átváltozás, kilencvennapos diéta, 180 fokos fordulat, korábbi életvitel és leragadó embertársak megvetése, hittérítés, kéretlen szakértősködés, besserwisserkedés. Nem látod? Ne már, így nézz meg, oldalról, ha behúzom a hasam. Na, ugye, hogy…..
mildred 2012.03.12 15:05:05
@dr. birca max: Mire gondolnál, ha egy napon az asszony ajtót mutatna, mert dagadt vagy és undorodom tőled felkiáltással?
iftikharblog.co.ccSZEMLEBár Hollandiát a legliberálisabb európai országként tartjuk számon, napjainkban – a francia mintát követve – egy erősen korlátozó törvény megalkotásán és elfogadtatásán dolgoznak a királyság államférfijai. Az ország kormánya nemrég…..
mildred 2012.02.13 17:50:24
@különvélemény: Olvastam. Áruld már el, hogy ha a muszlim tényleg a világ legbékésebb vallása, az emberi jogok élharcosa, melynek szemében mindenki egyenlő, hogyan sikerül nagy tömegeknek úgy értelmeznie, hogy mindenkire rá kell kényszeríteniük a saját vallásukat, hogy a nőnek kuss a neve, hogy levágjuk a tolvaj kezét ésatöbbi? Vagy miért nincs ennyi öngyilkos terrorista a buddhisták vagy a reformátusok között?
A Burj Al Arab, avagy népszerű kínai körutazás egyik állomásaAkármelyik utazási iroda tulajdonosa zokogna örömében, ha exkluzív körutazására minden hely betelne kerek 13 másodperc alatt. Vélhetően így volt ezzel a Ctrip.com tulajdonosi köre is, akik 66 napos Föld körüli…..
Halandó emberként gyakorlatilag lehetetlen asztalt foglalni a világ legjobb éttermeibe - vonható le a következtetés az eater.com összefoglalója alapján. A gasztroszájt legutóbb azokat az éttermeket szedte csokorba, melyekbe egy asztalfoglalás nehezebb ügy, mint egy vasárnap…..
Azt persze már régen tudtuk, hogy Párizsban nem éppen olcsó a lakás. A Sotheby's International Realty kínálatában viszont nemrég megjelent egy valóban drága „darab”. Az ingatlan természetesen hatalmas, de ami különlegessé teszi az a Szajna-part és a tökéletes kilátás…..
Gyémántos névjegykártya, darabja 380 ezer forintért A jó névjegykártyák sokáig megmaradnak a pénztárcámban, ami nagy szó, mert a tárcám alig nagyobb, mint egy névjégykártya, csak valamivel vastagabb. A legjobbat az Artificial Grouptól kaptam, úgy néz ki, mint egy…..
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
mildred 2011.12.17 21:39:50
@tourline: Áruld már el, hogy lehet egyetlen nyavalyás konvektorral 31 000 Ft a gázszámla? Itt valami nagyon nem stimmel. A konvektoros fűtés a legolcsóbbak között van: az én lakásomban két konvektor van, havi 9000 körül fizetek télen-nyáron (általány), és fűtök rendesen.
Eladó a világ jelenlegi legdrágább penthouse lakása, amely nem máshol, mint Miami déli részén a 40 emeletes Setai toronyház tetején található. A szingapúri GHM Hotels tulajdonában lévő épület a magántulajdonban lévő lakások mellett még egy 5 csillagos hotelnek is otthont ad.…..
 Wooooow, és leesett az állam... :) Rosie Huntington gyönyörű dívaként pózol a brit Harper's Bazaar januári számának Pool Goddess névre keresztelt editorial anyagában, melyet Tom Munroe fotózott. Számtalanszor előfordult már velem, hogy nem kifejezetten értettem egyet egy…..
Lelomboznak a szárazsággal kapcsolatos hírek, mert megrögzött hó-rajongó vagyok. Itt lenne az ideje egy globális eső és hótáncnak, mert apadnak a folyók, veszélyben az ivóvízkészletek, és a sípályák sem tudnak kinyitni a szezonra. Javaslom, hogy esténként, lefekvés előtt…..
Gyerekszoba Origami babakocsi 2011.12.02 18:19:00
Origamiztunk mi már itt a blogon sok mindennel, de babakocsival talán még nem. Most ezt is megtörténik, mert a 4moms pihenőszéke után szemügyre vesszük kicsit a cég Origami  névre keresztelt babakocsiját. A gyártó állítása szerint az Origami mindent tud, amit csak egy…..
Lehet azon vitatkozni, hogy L, V vagy W-alakú a mostani gazdasági válság, és egyáltalán elértük-e már a mélypontot, de mindig lesznek olyanok, akiket ez a kérdés nem - vagy csak - alig foglalkoztat. Nos, feltehetően nekik szól ez az ajánlat: Béreljen apartmant New York egyik…..
mildred 2011.11.15 16:48:49
@bazd meg: Nem arról van szó, hogy nem kéne, de ilyen szar ízlése csak a cigányoknak meg az araboknak van, egy giccshalmaz az egész. Nem érezném jól magam benne, de ha üresen hozzám vágnák a kecót, nyilván örülnék neki.
comment:com Az amerikaiak lenyelik 2011.10.18 11:00:00
A Family Feud az eddig az internetre kitolt videók alapján az egyik legviccesebb műsor lehet a tévétörténelemben, már ha az ember tud mulatni azon, micsoda baromságokat beszélnek az amerikai háziasszonyok és villanyszerelők egy közepesen gagyi díszletbe beeresztve. A vetélkedőnek…..
mildred 2011.10.18 18:07:59
addict Rasszista kutyatulajdonosok 2009.02.12 07:30:00
Naná, hogy megint a Peta állatvédő szervezet volt az, aki egy provokatív filmmel rukkolt elő, hogy felkavarja az állóvizet a keverék kontra fajtiszta kutya kérdéskörben. Ebben a reklámban alapvetően csak arra akarnak rámutatni, hogy egy kis korcs kutyus is lehet olyan értékes, mint…..
mildred 2009.02.12 13:16:22
@harcsaparcsa: ez most vicc, ugye? majd ha egy rád omlott ház alatt fekszel, jusson eszedbe, hogy az embernek nincs szüksége a kutya segítségére.