Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibor Magyar

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A középkorúak még emlékezhetnek rá, hogy nézett ki egy magyar gyár környezete - ha a belsejét nem is látták - közvetlenül a rendszerváltás után. Úgy. Amikor bejöttek a multik és elkezdték rendbe rakni a környezetüket a körforgalmaktól a pázsitokon át gyárkerítésekig (nem beszélve most a zöld mezős…..
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
Idén húsvétkor, még a választások előtt nagyon fontos volt, hogy a nyugdíjasok kapjanak 10 ezer forintos Erzsébet utalványt. A választatást a Fidesz megnyerte - nincs is karácsonykor orbáni ajándék...
Stanik István alapember. Ha valaki megírja az erdélyi magyar sajtó történetét, a vállalkozásainak külön fejezetet kell majd szentelnie. Tegnap egy szösszenetet írt föl a nyilvánosság üzenőfalára: a szemközti kávéházból okostelefonjával lefényképezte a Cafe Frei homlokzatát. Ez az a hely, ahová soha…..
Korunk Adonisza bizonyos hadisír-nyilvántartást vitt a székelyföldi Lövéte polgármesterének, és - ha már ott volt - megkoszorúzta az I. és II. világháborús magyar hősök emlékművét. Az ezt illusztráló képet maga töltötte fel a Facebook-oldalára. Mondjuk mindenki úgy koszorúz, ahogy akar, de azért…..
Tibor Magyar 2018.11.13 15:12:11
@Helga Beauty Salon: Ki a f...sz ez a pi...a? És vajon miért ilyen sötét(en) rosszindulatú? És vajon miért véd egy orosz népdalból ismerhető népies, becézett ütőeszközt? Szegény Helga (akinek akár pöcsije is lehet), kegyetlen dolog a biológiai, no meg a szellemi kielégítetlenség is. Masztizni nem próbáltál még?
Őszinte leszek: én sosem jártam Dániában egyetemre. De a tanítványaim nagy része vagy oda készül, vagy onnan jön, és szeretné itthon letenni a nyelvvizsgát. A következő 10 pont az ő reményeik/élményeik alapján íródott.      Ingyenes oktatás Dániában a legtöbb szakon ingyenes a felsőoktatás,…..
Ezt eredetileg a facebookra akartam írni egy hírhez ami a Délmagyar felvásárlásáról szólt, de valami miatt nem engedi. Folyamatosan azt írja hogy " Sajnos ezzel a bejegyzéssel átmeneti probléma van..". Időközben rájöttem, hogy az ebben írtak másoknak is érdekesek lehetnek, ezért aztán most…..
Ötszázezres napilapot talált Németh Szilárd az ötmilliós Szlovákiában. Az Átlátszó.hu szúrta ki a rezsibiztos tévés nyilatkozatát amelyben arról beszélt, hogy bizony Orbán Viktor már nem egyszerűen Magyarország miniszterelnöke, hanem bizony a térség meghatározó és elismert vezetője, aki az európai…..
Nem lehet kikerülni őket. Bármerre futunk a kibertérben, biztos, hogy összetalálkozunk velük. A nemzeti együttműködés rendszerének álompárjával. Az aranyásóval és az aranyával. Nem bújnak el. Vállalják önmagukat és a kapcsolatukat. Példát mutatnak. Már csak az a kérdés, hogy kinek? A…..
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Amikor tavaly év végén összegyűjtöttük azokat a magyar figurákat, akikre 2015-ben a legbüszkébbek voltunk, többen befikáztak, hogy Katinka miért maradt ki. Sehol nem volt még akkor a nagy balhé, mégis úgy éreztük, hogy van valami fura ebben a lányban, illetve hiányzik belőle az…..