Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bloghézag

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Látszatország 2011.11.14 08:54:00
Keresztfiam (gyakorlatilag már az) hazajön a suliból, bedobja a táskát a sarokba, és közli: ő nem hajlandó többet bundáskenyeret vinni a suliba. Miért nem? - kérdezi a nagymama - talán nem ízlett, kisfiam? Nem, nem erről van szó, hanem arról, hogy az osztálytársai kiröhögték;…..
Miért törvényszerű, hogy egyébként értelmes emberek azonmód megbolondulnak, mihelyst a politika szolgálatába állnak? Kerényi Imre kiváló színházi rendező volt egykoron, most pedig rajta röhög a fél ország, és talán nem véletlenül. Ámbátor meglehet, ez az egész nem több,…..
Régi rajongójaként fordulok most önhöz, de ezúttal nem a saját nevemben írok, hanem részben azon fiatalok nevében, akiket ön oly kedvesen megszólított, részben helyettük. Szokás szerint ideidézem a provokációt, induljunk el a kályhától: Hegedűs Zsuzsának erről más…..
- Apa, hol is lesz a tünti? - Hát Budapesten, hol lenne?!? - De apa…!!! - Jól van na, azt hiszem, hogy valahol az Astoria környékén… - Apa, tényleg elindultunk úgy, hogy te nem néztél utána a pontos helyszínnek???- Gyermek, ne legyél már ilyen kekec, leparkolunk…..
Mandiner blog Liszt200 2011.10.22 14:01:00
Liszt Ferenc  levele Marie d'Agoult-hoz Pest, kedd, 1840. január 6. éjfél   Ragyogó napról beszéltem magának. Ez a szó nem túlzott. Nem írok erről senkinek, s még magának is nagyon rosszul írok róla, mert ezeket a dolgokat nem lehet megírni. Január 4-én a magyar…..
Érdekes kép, ahogy az ifjontságtól hímporos Mesterházy mögé felsorakoznak az MSZP járókeretes osztagai. Vajon mit tudhat ez a gyerek? Nagy szellem volna, aki irányt szab a munkások és alkalmazottak érdekeit képviselni hivatott pártnak? Pamfletjei igazát esténként a negyvenes…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Rendkívül szórakoztató írás jelent meg néhány napja az Economistban, az obligát meghatározás szerint „tekintélyes brit gazdasági hetilapban”. Szerzőjének valószínűleg nem a szórakoztatás volt a legfőbb célja, hanem annak sokadik elmesélése, hogy mennyire…..
  Tudósítóink a Nádor téren örökítették meg a jelenetet, ahogy az egyik tüntető egy Dávid-csillagos (az izraelire emlékeztető) lobogót lobbantott lángra. A nagy füsttől nem sokat lehetett látni, így nem lehet tudni, hogy a zászlót meggyújtó, fekete kabátos férfi a…..
Örülünk, Vincent? Barbárföld 2011.01.09 15:19:00
I. Mark Twain írja a Munro Collins csodálatos utazásában: "Szükségünk van a Barbárokra, hogy valakiknél különbeknek mutatkozhassunk, és amikor reggel a borotválkozó tükrünkbe nézünk, elmondhassuk - ha nem is vittük semmire, legalább nem vagyunk Barbárok. Milyen szörnyű is…..
Bloghézag 2011.01.10 15:26:30