Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsánna Márta Szákné Bajnai

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Elbuktál orbán, imádkozz Gáspárhoz, hogy segítsen rajtad! Mégsem olyan hülye ez a magyar nép, mint ahogy azt gondoltad orbán ...a goebbelsi  kommunikáció, a hülyítés, a hazudozás, a  lakosság folyamatos ébren tartása a soros eltereléssel a bődületes nagy  lopásotokról  nem sikerül…..
Zsuzsánna Márta Szákné Bajnai 2018.03.18 20:25:57
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
Zsuzsánna Márta Szákné Bajnai 2016.05.23 15:05:16
@BaGé: Ha téged zavar, hogy nem tudják mennyit dolgozunk, akkor miért mondasz más foglalkozásról véleményt?
Olvastam ma egy cikket, ami egy régi, visszatérő témáról szólt, mégpedig a magyar „nyomorúság”-ról. Megint készült egy statisztika, amely alapján szokás szerint kiderült, hogy világviszonylatban siralmasan állunk a legtöbb társadalmi kérdésben a többi országhoz képest.…..
Végre észrevette az iskolák bajait a társadalom, a pedagógusok, szülők tiltakozásaival van tele TV, rádió, internetes és nyomtatott sajtó. Végre észrevettük a bajokat mi magunk az iskolákban. Nem szeretném elmagyarázni, hogy mik a pedagógusok fő problémái, erről nap mint nap születik számtalan írás.…..
Zsuzsánna Márta Szákné Bajnai 2016.02.14 13:39:03