Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fittenberger Anett

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyönyörű környezet, fordulatos történetek, szép és nem utolsó sorban tehetséges színészek jellemzik a török szériákat. A hazai tévécsatornák pedig egymás után mutatják be őket. A legújabb premier az Izaura TV-n hétköznap esténként 8 órától látható Piszkos pénz, tiszta szerelem, mely egy szövevényes,…..
Fittenberger Anett 2017.07.19 10:23:39
@Jasinka Ádám: Szilágyi Csenge eleve egy szőke nő, érdes hanggal, Tuba meg egy kellemes és gyönyörű nő, erotikusan szép hanggal, ami az ő testéből jön ki. Nem kellett volna erőltetni ezt a párosítást. Szilágyi Csenge számomra is egy ígéretes színésznő, a pályája elején már most sokat tett a színészet asztalára, de meg kell érteni, hogy az Ő rekedtes, közel sem lágy hangja akárhogy erőlködik, nem fogja tudni visszaadni Tuba és az általa kiválóan megalkotott Elif kedves, intelligens egyéniségét, báját, jellemét.
Fittenberger Anett 2017.07.19 10:33:09
@Jasinka Ádám: Köszönöm, hogy válaszoddal alátámasztottad a koroddal és éretlenségeddel kapcsolatos felvetésemet. Először érjél meg a feladatra, aztán kommentelj, blogolj, mert különben nevetségessé válsz.

Elég szomorú, hogy veled hasonló korú éretlen gyerek vezeti ill. dönthet az említett film szinkronjáról. Sajnos ilyen világot élünk: vagy sógor - koma, vagy a fiatal alacsony fizetsége dönt felelős vezetői posztokról. ("ócsó" munkaerő, hogy a profit nagyobb része a tulajok zsebében maradjon)