Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ficak

26 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Répatorta van? Lefejvadásztak 2012.11.28 18:04:04
Az egész úgy kezdődött, hogy a múlthéten kiderült, november 30-tól munkanélküli vagyok. Hát, mit tesz az - egyetemet frissen elhagyó - ember ilyenkor? Nem tudom, mindenesetre én elkezdtem munkát keresni. Állásokat néztem, és, csak hogy jobban érezzem magam, frissítettem a…..
Répatorta van? Madrid 2011.04.20 01:14:58
 Madrid jelen pillanatban abszolút no.1 spanyol város nálam, de eddig mindig az tetszett a legjobban, ahol épp voltam. Az első pár nap folyamán leginkább a kötelező látnivalókat néztem meg, este meg mindig különböző kocsmákban iszogattunk. Meglepve tapasztaltam, hogy itt…..
Répatorta van? Busz2 2011.04.17 19:59:00
 Péntek A változatosság kedvéért, most is a buszon vagyok. Csak most Madridba tartok, és viszonylag meg vagyok győződve arról, hogy valóban oda is fogok kilyukadni. Sajnos ezen a buszon nincs akkora kényelem, mint az előzőn; az szinte üres volt, ez teljesen tele van…..
Répatorta van? Busz 2011.04.14 13:17:00
Ez egy hétfői bejegyzés, csak nem volt érkezésem feltölteni eddig:) Épp a buszon üldögélek, Valencia felé. Legalábbis őszintén remélem… És lesz is hol laknom, Juan felajánlotta, hogy maradhatok nála 14-ig, utána nem tudom pontosan, mert csak 16-án tervezek továbbmenni.…..
 Nah, szóval úgy néz ki, hogy ha utazom, akkor valamiért mindig előtör belőlem, hogy blogot kell írnom, hát hadd szóljon. Már a repülőn volt szerencsém egy spanyollal beszélgetni (nevezetesen Max), akiből ömlött a szó, egészen addig, amíg el nem hagytuk a biztos talajt.…..
Répatorta van? PÁ! 2010.05.17 11:16:00
 Ha tudok, holnap hazamegyek, tehát ez valószínűleg az utolsó bejegyzés. Elég jó esélyekkel indulok: az edinburghi repteret ma lezárták, a Lutont elvileg nem, csak nem igazán indulnak járatok. Drukkoljatok. Most már megbarátkoztam a gondolattal, hogy haza kell mennem, és…..
Répatorta van? Új bejegyzés 2010.05.08 18:21:00
 Tekintve, hogy kb egy éve először ma dolgom lenne, most blogot fogok írni. (Procrastination, mondaná az angol.) Jut eszembe, annyira jó érzés nem érettségizni. Na nem mintha így visszaemlékezve nem lett volna jó móka (móka? Hogy mondhatok ilyet? A jövőm, az életem és…..
Répatorta van? Room23 2010.04.26 23:43:00
  Azt hiszem, kijelenthetem, hogy megggyógyultam. Bár a hangom még most is soha nem látott magasságokban jár (a külső hallgatók szerint, szerintem normális), enni már tudok. Ennek örömére ma visszaköltöztem a hostelbe, ahol kedvesen fogadtak, és néhányan örömmel…..
 Sajnos nem tudok különösebben érdekes eseményeket megosztani az olvasóközönséggel, tekintve, hogy az elmúlt héten nagyjából két helyen tartózkodtam: a hostelbeli ágyamban, majd később a Bálint szobájában lévő ágyon. Ennek oka pedig egy kellemes kis mandulagyulladás…..
Répatorta van? MZ/X 2010.04.16 14:47:00
 Szombat délután minden visszatért a rendes kerékvágásba, mivel a szülők délután elhagyták az országot. Itttartózkodásuk alatt volt szerencsénk a várost egy kicsit jobban (vagy bármennyire is) megismerni, megnézni milyen a dagály Cramondban és nem utolsó sorban mást is…..
Répatorta van? Látogatók 2010.04.06 00:52:41
 Huuhhh, elég rég nem volt érkezésem blogírásra, de én csakazértis folytatni fogom. Mit is írjak? Nem igazán emlékszem, hogy mikor írtam utoljára. Egy biztos: a böjtömet azt hiszem 24 órán át tartottam, utána egy csokitorta mindent tönkretett. És aztán néhányszáz…..
Répatorta van? eastwest 2010.03.21 22:08:00
 Naaa, próbáljuk újra ezt a bejegyzést. Azon olvasók számára, akik nincsenek a facebookon regisztrálva (márha van még a földön ilyen ember) itten vannak képek továbbra is: pikasza. Persze facebook felhasználók is megtekinthetik. Az elmúlt héten elképesztően sokat dolgoztam,…..
Répatorta van? WUHÁ 2010.03.19 14:46:22
 Sikerült mindent kitörölnöm, miután megírtam a bejegyzést, majd elmenteni az üres lapot. Ilyen sem volt még. There is always a first time. Most nem írom meg újra, ez biztos...
Répatorta van? Tavasz 2010.03.15 22:03:00
Végignézve a blogbejegyzéseimen, mindegyik ugyanúgy kezdődik, most megpróbálok ezen változtatni:) Itt minden zsír, folyik az élet. Bálint pénteken Berlinbe távozott, azóta az én magyarulbeszélési lehetőségeim igencsak lekorlátozódtak, ami bizonyos szempontból jó, de…..
Répatorta van? Kimaradt jelenetek 2010.03.05 17:31:00
 Itt ülök a csendes loungeban, és mellettem ül az olasz Galamb (Galambos Péter) Az egy dolog, hogy hasonlóan néz ki, de pontosan ugyanolyan a hangja. Teljesen furcsa. Hihetetlen, hogy egy embernek ilyen hangja legyen. De, hogy kettőnek! Ahányszor megszólal felkapom a fejem, és…..
ficak 2010.03.09 23:40:51
Itt ülök a mainloungeban, és nagyon sok az ember. 8-kor kezdődik a Pub Quiz, amire 1 fontért lehet nevezni, és ha elég sok hülyeségre tudsz válaszolni, akkor lehet 30 fontot nyerni kb, úgyhogy beneveztem, állítólag jó móka. Tegnap román és spanyol hostellakók jóvoltából…..
Répatorta van? Hostelife 2010.03.01 22:52:00
 Úgy tűnik elérkezett az az idő, amikor annyi minden van, hogy nem írok blogot... De most van egy kis időm, és erőm, hogy mégis írjak. Nem tudom, hol fejeztem be a múltkor, de az biztos, hogy még jó volt az idő.  Szerdán érkezett meg Nusi, és költöztünk a Hostelbe.…..
 Mint mindenki látatja a blog új dizájnt kapott. Köszönet érte Bálintnak. Szerintem ZSENIÁLIS lett. Ez csak szerény vélemény. De azért mégis. És az idézet:"Customer notice: Due to continual government harassment, this shop my close down at any time without notice and…..
"Smelting gold is prohibited on these premises.Any customer or worker found smelting gold will be asked to leave immediately, taking their equipment with them.Thanks to Edinburgh City Council trading licence requirement."(Ezt még a boltból írom, igy nem kell megjegyeznem vagy leírnom…..
Úgy döntöttem, hogy elindítom a "minden napra egy idézet" című rovatot. Az idézet a Karosszék Könyvesboltból származik. Nem lesz persze minden nap. Így megmaradnak nekem ezek a szövegek, ami jó.A mai egy exkiírás, egy fiókban akadtam rá: "Edinburgh City Council…..
Répatorta van? Árvíz és Cider 2010.02.17 23:28:00
 Most csak egy rövid bejegyzés, hogy ami eszembe jut, azt ne felejtsem el. (Vagyis leírom ami most a fejemben van, hogy ne felejtsem el, és azt is, ami eszembe jut.)Amikor ilyen címeket bírok csak kitalálni, akkor már nem kéne blogot írnom. Mostmár mindegy. Too late:) Az egyik…..
Répatorta van? SecondHandEdinburgh 2010.02.10 20:34:00
   Na, most úgy tűnik, hogy van egy kis időm írni, de valószínűleg egy ideig most majd nem lesz. Bár ki tudja... Már Edinburghban lógatom a lábam, tegnap érkeztem. Berlin zseniális volt, mint mindig, bár az időjárás és a tükörjég mindent megtett az érdekében, hogy…..
Répatorta van? Múzikká 2010.02.14 21:28:00
   Sikerült összeszednem magam annyira, hogy írjak ide megint. Na nem mintha annyira hiperszuperelfoglalt lennék, inkább csak egy kicsit talán lusta. Pénteken alig félórával felkelés után (fél háromkor) felhívott David az antikváriumból (amúgy megtudtam, hogy angolul is…..