Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeeFH

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bulldog Pizza - Brutál pizza (45 cm) Megint sikerül találnom egy új éttermet tesztelésre, annyira új hogy a netpincéren is még rajta van az "új" plecsni a logójukon semmi előítélet nincsen bennem természetesen!Az étterem étlapja nem tartozik a legbőségesebb…..
     Forrás:posen.tumblr.com..
LeeFH 2011.04.28 14:43:33
Én is becsatlakozom a gyros-rovatba, rögtön arról a helyről írok, ami évekig a kedvencem volt. A Wikinger kimaradt a hamburgersorozatból, éspedig szándékosan: ismertem már a hamburgerüket, ami nem rossz, de a sorozat vége felé már kimondottan a legjobbakra esélyes helyeket…..
Az Apple talán az egyetlen nagyobb tech cég, mely nem rendelkezik hivatalos bloggal, nem használja hivatalos kommunikációra pl. a Twittert, csak nagyon kevés és szűk szavú sajtóközleményt ad ki, és a céges kommunikáció kimerül abban, hogy a CEO néha magánemailekben rak helyre…..
LeeFH 2010.07.14 15:15:10
@Jeff Vader: Tudmásom szerint létezett egy amolyan workaround, amivel el lehetett érni azokat a bizonyos HTML5 demókat. Ez alapján kijelenthető, hogy csak az Apple sunyisága miatt volt Safarihoz kötve a demooldal.
K'naan dala a "Waving flag" a FIFA hivatalos VB dala lett miután a pirosszínű kóláscég ezt választotta ki. Az eredeti szövegből a biztonság kedvéért kihúztak néhány komorabb sort, s ezután elindult nemzetközi turnéjára a dal. Mostanra már több kétnyelvű és…..
    A franciák csapatfőnöke, Jean-Louis Valentin lemondott posztjáról a délutáni sajtótájékoztatón. A káosz teljes, nem elég a szörnyű játék, az Anelka-botrány, a kékek egyszerűen lemondták a vasárnapi edzést. Miután a még meglévő rajongóknak autogramot…..
LeeFH 2010.06.20 20:18:00
@wan2bee: éppúgy helytálló az allez la france, mint az allez les bleus szvsz.
Hajrá Algéria! Vasárnapi kezdő! 2010.06.12 22:15:11
Vasárnap 13.30-kor megkezdjük világbajnoki menetelésünket, és első áldozatunk Szlovénia lesz, akiket amúgy nagyon sajnálunk, és a legjobbakat kívánjuk nekik a továbbiakban. Sadaane szövetségi kapitány kijelölte a várható kezdőt, és mi tagadás, van benne pár meglepetés.…..
Fuck To The Music Irzum-Burzum 2009.11.03 08:00:00
Végre úgy tűnik bemutatják a világon az első normálisnak tűnő black metal dokumentumfilmet, ami Until The Light Takes Us címmel készült el még 2008-ban. Szinopszist és egyéb részleteket a film saját honlapján találhattok, ezekbe most nem mennék bele.... Hát az a helyzet, hogy…..
Én pénteken reggel 10 órakor fogom átvenni a készüléket. De jóbarátom, az Index korábbi fejlesztői agya, a Gawker Media jelenlegi kódmágusa, Pozsi már megvette Dezirét. Vele cseteltem az imént... HH: na milyen? pozsika: szuper egyelore nem tudom hova nyuljak HH: en holnap reggel…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
A svéd bíróság bűnösnek találta a torrent tracker szájt négy alapítóját. A vád ellenük "jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való segédkezés" volt. A négy svéd alapító egy-egy év börtönbüntetést kapott.Bár a perlő zenekiadók (Sony, MGM, Warner,…..
LeeFH 2009.04.17 14:23:17
@fraki: filetype:.torrent és máris kész a "jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való segédkezés".
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
Subba Koncertkuki 2008.11.18 08:10:00
A kép nézegetése közben megjelent előttem a kép, ahogy pattogó tűznél a kandalló mellett 70 évesen az unokáknak mutogatja a hős, a régi turnékon készült fotókat. ..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
LeeFH 2008.09.03 04:13:51
egy digg kommentből:

"Anyone bother reading the EULA? Congratulations to our commenters commenting using Chrome. While you still own your comment, google owns the right to use it.
Content license from you
11.1 You retain copyright and any other rights you already hold in Content which you submit, post or display on or through, the Services. By submitting, posting or displaying the content you give Google a perpetual, irrevocable, worldwide, royalty-free, and non-exclusive license to reproduce, adapt, modify, translate, publish, publicly perform, publicly display and distribute any Content which you submit, post or display on or through, the Services. This license is for the sole purpose of enabling Google to display, distribute and promote the Services and may be revoked for certain Services as defined in the Additional Terms of those Services.
11.2 You agree that this license includes a right for Google to make such Content available to other companies, organizations or individuals with whom Google has relationships for the provision of syndicated services, and to use such Content in connection with the provision of those services.
11.3 You understand that Google, in performing the required technical steps to provide the Services to our users, may (a) transmit or distribute your Content over various public networks and in various media; and (b) make such changes to your Content as are necessary to conform and adapt that Content to the technical requirements of connecting networks, devices, services or media. You agree that this license shall permit Google to take these actions.
11.4 You confirm and warrant to Google that you have all the rights, power and authority necessary to grant the above license."

Tehát ha jól értem, akkor a Google szabadon felhasználhatja akár _ezt_ a kommentet is?

Kellemes böngésző ez Chrome, de félek, hogy a Google innentől indult el az Evil-lé válás útján.
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
LeeFH 2008.09.01 16:27:23
FaBRiK: androidguys.com/2008/05/30/what-is-android-market/

május végi cikk, szerintem már nincs mit bejelenti rajta.

+1 a Geoeye-nak.
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..