Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pilar

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Niebl Mirella aka Narcissa Grey, nagyjából 3 évvel ezelőtt érezte először, hogy tökéletesen üres az élete, és azon kívül hogy létezik, nem csinál túl sok dolgot. Az átlagos fiatalokkal ellentétben azonban ő megtette azt a lépést, amivel egy kicsit színesebbé teheti a…..
  Talán nem lövünk nagyon mellé, ha feltételezzük, minden bizonnyal idén nyáron is úgy lesz, mint tavaly, két, három vagy x ideje minden évben. Vagyis, szinte biztosan kijelenthető nem lesz a mediterráneumnak egyetlen olyan, isten háta mögötti szeglete, csücske, eldugott…..
Na most az úgy van, hogy amikor ilyen pokoli hőség tombol odakint [at the moment – 36° Celsius árnyékban/Esztergom], akkor általában igyekszik az ember minden felesleges gönctől a másodperc tört része alatt megszabadulni. A téli hónapok amúgy is a begubózásról szólnak, a…..
„Egy másik fiúval rendszeresen felesben fizettük a számlát, eszébe sem jutott gálánsnak lenni. Szerintem egy randi igenis lehetne izgalmas és élvezetes, sőt emlékezetes dolog” – az alábbi levél még márciusban érkezett, de rövidsége miatt nem láttam értelmét…..
Pilar 2010.09.15 15:53:50
Első blikkre egyértelműnek tűnt a sztori, aztán közelebbről megkapargatva sokat kerekedett a kép egy olyan ügyben, ahol bárki könnyedén "csaló lovastanyát" kiáltott volna. Gábor levelével indult a vágta: Lovastáborban akartam nyaralni. Ki is választottam a sok közül…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
Pilar 2008.03.23 12:28:35
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Pilar 2008.03.19 13:40:36
Pilar 2008.03.19 13:41:38