Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legszabadabb kommentelo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
Van egy alapvetés, miszerint kisgyerekkel és/vagy kölyökállattal mindent el lehet adni. Még egy tök feleslegesen háromórásra elhúzott, tehetségkutatónak álcázott negédes cukiskodást is, amiben sajnos a műsor készítői csak egy dolgot felejtettek el: a Kismenőknek a gyerekekről kellene szólnia, nem a…..
Függetlenül minden társadalmi, vallási, politikai meggyőződéstől mindannyiunk közös ügyének kell tekintenünk az erőszak elleni küzdelmet. E szerint kell tenni azért, hogy azokat, akiket józanész, erkölcs és gerinc nem tart vissza, a hosszas börtönbüntetés és a társadalmi páriává válás kilátása…..
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..