Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lefevre

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi is megírtuk korábban, hogy a Discovery Channel egyik legsikeresebb műsorának, a Man vs. Wild (Ember a vadon ellen) című dokurealitynek maximum a címe veszélyes, hiszen a főszereplő Bear Grylls a vadon helyett pihepuha ágyban alszik a forgatás alatt, és a nyersen elfogyasztott…..
pilaf.blog Astorga(17.-18.nap) 2009.09.28 15:18:38
Udv ujra! Szinte hihetetlen,de ingyen van a net,eloszor az uton.. Sztem minden jo zarandok megerdemelne ezt minden helyen:) Leon utan 36kmt mentunk,ha meg csak 16km-t mert pihizunk Astorgaban. A egesz Camino egyik legszebb kis varosa, gyonyoru katedralissal es egy pofas kis Gaudi puspoki…..
pilaf.blog Esik - 8.nap 2009.09.18 20:25:26
Rovid leszek,ma egesz nap esett. Egesz Spanyolo.ban hatalmas viharok vannak,es meg 2 nap esot josolnak. Termeszetesen ma mar mindenem szarra azott.Ennyi,hatha utana jo ido lesz..  Egyebkent Santo Domingoban vagyunk,ma csak 21km-t jottunk.ossz tav. 220km kornyeken.Pihi,fozes,bor,nem tudunk mast…..
lefevre 2009.09.22 17:45:46
@szocimoci: Tán Olaj nem hisz benne, h teljesíti? Hát majd jól ráfarag akkor. Most kivételesen érzem Pilafban az erőt.:D
Az idősebbeket a legválogatottabb módszerekkel szokták kiforgatni a párnába rejtett pénzükből. Mostanában a Zepternek látszó gyógylámpa a menő, drágább, mint az eredeti, és nyilván nem csinál semmit (mondjuk a Homár az eredetiben sem hisz). Szilviéknél egy CO-jelzővel…..