Regisztráció Blogot indítok
Adatok
montebajkos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az interneten 1,1 milliárdnál is több weboldal van, a legnagyobb forgalmat azonban csupán néhány oldal viszi el. A Google.com-nak például 28 milliárd látogatója van havonta. De nem teljesít rosszul a YouTube és a Facebook sem. Az amerikai forgalom szerint az alábbi rangsor állítható…..
Valószínűleg az idei sem volt durvább, mint az eddigiek, csak az év vége kicsit besűrűsödött. Akadt néhány váratlan haláleset, ráadásul ikonikus szereplők mentek el. David Bowie-tól George Michaelig, Johann Cruijfftól Muhammad Aliig, Alan Rickmantől Bud Spencerig, Psota Iréntől Bara Margitig,…..
Dolgoznia ma még mindenkinek kell. A szórás pedig az álláskeresők és munkavállalók között mondhatni, igen nagy. Vannak olyanok, akikről elképzelni sem tudjuk, hogyan és hol találják majd meg a helyüket, bár az is igaz, hogy minden munkahelyen van pár ütődött alak vagy született bajkeverő, akinek a…..
A második álláskereső suli is jól sikerült, ezúton küldöm köszönetem a Jól-Lét Alapítványnak és a résztvevőknek. A jólsikerültség alatt azt is értem, hogy őszintén el merték mondani a résztvevők az álláskeresési problémáikat – és nők lévén – ez többnyire a…..