Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kellett nekem digi net

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a készülékek képviselik az átmenetet az okosfunkciók nélküli telefonok (telefonálásra, SMS írásra alkalmasak döntően) és az érintőkijelzős okostelefonok közt. Smybian, vagy Bada operációs rendszerrel futottak. Ezeken, ha nem is túl kényelmesen, lehetett internetezni, levelezni, közösségi…..
kellett nekem digi net 2016.02.15 18:41:58
@EMLÉKMENTŐ: fene tudja. Amíg a mobilnet drága és forgalmi korlátos, addig még ezeknél az olcsó készülékeknél is lehet létjogosultsága a wifinek. Egy ekkora kijelzőn már lehet e-bookot olvasni. Én az E51-en a MEK könyveit olvasgattam többek közt, meg híroldalakon nézelődtem. Erre jó volt. És ha a Samsungom tönkremegy, akkor valószínű, hogy új mobilként valami ilyen jellegű apróságot veszek, egyéb célra meg egy olcsó tabletet.
Hétvégén már elvesztettem a maradék jó modoromat is, az ügyfélszolgálattal folytatott levelezésben.Erre ma jött két digis úriember, átraktak egy másik eszközre és hirtelen megtáltosodott a külföldem is.Roppant kíváncsi lennék, hogy vannak konfigurálva ezek az eszközök és hogy lehet, hogy két egymás…..
A mellékelt képen láthatóak a speedtest.net-en mért értékek. Elég jól látható, hogy a magyar szerver még 80+ Mbps-t mutat, a legtöbb külföldi jó, ha 10-15-öt, de ha valamit letöltök ezekből az országokból, akkor általában a speedtest által mért sebesség felét kapom. Az ügyfélszolgálatuk szerint…..
Adathordozóink a modern technológiának köszönhetően egyre kisebbek és egyre több adatot tudunk tárolni rajtuk, ami a sok előny mellett egy óriási hátrányt is magában hordoz. Egyetlen apró észrevétlen mozdulattal vagy egy kis figyelmetlenséggel is óriási mennyiségű adatot tudunk elveszíteni, amely…..
Hónapokkal ezelőtt feltűnt, de csak most kezdtem komolyabban foglalkozni vele: 100/50-es szolgáltatásért fizetek.Belföldre megvan a 80-90Mbit/s, erre nincs panaszom. Viszont külföldről 20Mbit/s-nél többet nem nagyon tudok elérni letöltéskor. Felfelé 40-50Mbit/s egész Európában, bárhol…..