Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fastbackupod

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quentin Tarantino hatása felbecsülhetetlen a modern mozira, nem kevesen a legjobb élő filmrendezőnek tartják és nem kevés filmje van ott minden idők legmagasabbra értékelt filmjei között. Azoknak a rendezőknek az egyike, akiknek stílusát azonnal fel lehet ismerni és nem lehet összetéveszteni…..
fastbackupod 2016.02.10 14:15:16
aron.kovacs!
A jellemzéseid, illetve az általad felállított sorrend rettentően gáz és tragikus szemléletmódot tükröz (bár ez pusztán az én véleményem).
Szubjektív vélemény van, ez elfogadható, ebből a szempontból kifogástalan, amiket írtál, csak ezt baromira elfelejtetted nyomatékosan kihangsúlyozni. 8 film közül kiválasztod azt, ami neked tetszik, majd tényként közlöd, hogy ez miért jó/miért a legjobb.
Nekem (de ahogy olvastam, nem csak nekem) a cikked több sebből is vérzik, de a legfőbb tré vele talán az, hogy kimaradt belőle a "szerintem", "véleményem szerint", "NEKEM ez azért tetszett/NEKEM ez ezért nem tetszett" stb. Érzed már, hogy mit rontottál el?
Amint szubjektív listát írsz és ezt hangsúlyozod, helyén van a leírásod. Viszont enélkül a "A Kill Bill pedig máig a rendező legnagyobb művészi állítása" és hasonló full magánvéleményt tükröző mondatok felháborítóak! Az, hogy szerinted ez így van, az egy másik történet, örülünk neki, pask-pask! Ha ezt sikerült a fenti 8-as listából a legzseniálisabbnak titulálnod, akkor csodálatos, ne kapargasd, majd elmúlik, de kérünk téged, ne nagyon jellemez többet filmeket/rendezőket, ha azok komplexitása picit is meghaladja a Michael Bay cizellálta univerzumot, mert lássuk be, nem nagyon megy neked :(
(csak azért kommenteltem, mert a kolléganőim rábukkantak erre az iromány-listára, és meghallottam azt, ahogy egyik a másiktól kérdezi, hogy 'a Ponyvaregény és a Django tök jó volt, de a Kill Bill-t még nem láttam, tényleg az a legjobb filmje?' Ekkor pattantam fel, hogy hol hallották/látták ezt az emeletes baromságot - MAGÁNVÉLEMÉNY)
U.I.: Őket + még egy eltévelyedett arcot sikerült meggyógyítanom, de aron.kovacs, légy szíves ne fertőzz másokat össze a gondolataiddal.
Köszönettel,
A Világ