Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Speed Runner Szeged

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David Wilcock frissítései. Még soha nem volt ekkora egyetértés a földalatti média arcainak berkeiben. Amit most látunk a világjárvány hiszti kapcsán, az a várva várt esemény, mely felszabadítja a bolygót a sötétség régóta tartó fogsága alól...
Speed Runner Szeged 2020.04.21 00:55:32
@pietnik: Szerintem eléggé érezhető! Amit más is leírt már, hogy eszméletlen pozitív dolgok és érzések vannak jelenleg, ha ezt nem is érezzük mindannyian! Nem tudom, hogy követed-e Trump beszédeit? Trump mellől eltűnt egyik pillanatról a másikra Dr. Fauci aki mélyen benne van ebben a háttérhatalmi buliban! 2 nappal ezelőtt még nyilatkozott, de már ritkán látni! Amellett fent van már, hogy Hillary Clinton ellen tárgyalást indítottak, Trump beszéde is, hogy miként bánt Hillary egyes tengerészgyalogosokkal és emberekkel, mennyire igazságtalan lépéseket tett. Szerintem Trump nagyon jól csinálja amit csinál! Az meg mellékes, hogy itthon mi van! Itthon is megy a titkolózás, de a Qannon-nak itt is mennie kell, nincs mese! Csak itt olyan faxságokkal hárítanak, hogy nem tudjuk, hogy sírjunk, vagy nevessünk! A másik meg, hogy egyáltalán mi lesz, biztosított-e a pénz, meg, hogy ezután minden marad így és marad a rongyrázás vagy minden vissza áll úgy ahogy volt! Az is benne van a pakliban, hogy fellázad mindenki mert elegük lesz!
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
Speed Runner Szeged 2019.03.07 21:45:08
@Attila: De bizony kereshetsz többet mint a feletted lévő! Pont ez a jó benne! Ha többet keresel mint a feletted lévő, akkor átlépsz abba a kategóriába amiben ő is van, de onnantól Ő már nem kap utánad jutalékot! :) Nézz jobban utána az üzletpolitikának!