Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpeedRunner Szeged

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SpeedRunner Az én motorom 2017.03.06 21:20:03
Sziasztok kedves olvasók!A bemutatkozásomnál már megtudhattátok, hogy miként szerettem bele a motorozásba és, hogy milyen motorjaim voltak eddig. Az igazat megvallva nem akartam az oldal indulásával együtt már írni, hogy milyen új motorom van, mivel még nem tudtam róla véleményt alkotni. Így 1 év…..
SpeedRunner Lánctisztítás 2016.06.12 00:00:10
Az egyik legfontosabb dolog a motorunk karbantartásakor, hogy ügyeljünk az erőátviteli alkatrészek megfelelő tisztaságára. Így érdemes havonta, vagy kéthavonta legalább egy délutánt rászánni, hogy megfelelő ápolást kapjon az én esetemben a lánc...
SpeedRunner Moto Guzzi V35 Imola 2016.05.30 14:21:57
A Moto Guzzi egy Olasz motorkerékpár gyártó cég és a legöregebb európai gyár ami jelenleg is üzemel indulása óta.1921-ben alapította Mandello del Lario. A cég nagy történelmmel rendelkezik, az olasz motorkerékpár gyártás egyik úttörőjeként tartják számon. Világszerte kiemelkedő alak a…..
 A Police.hu közleménye szerint, befejeződött a VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózat infokommunikációs vizsgálata. Az eszközök 2016. április 5-én 08.00 órától üzemszerűen működni fognak. Hogy mindenki tisztába legyen a traffipaxok helyeivel, táblázatba foglaltam nektek, a gyorsabb áttekintés…..
SpeedRunner Motorok honosítása 2016.04.04 13:24:08
Egy ideje azon gondolkodtam, hogy vajon milyen cikkel tudnám színesíteni a blogot? Egyik ötletadó barátom tanácsára, aki motor vásárlásra készül, adta a tippet, hogy mi lenne, ha a motorok  honosításáról összeállítanék egy cikket, mert vannak akik külföldről behozott gépekkel szeretnék szelni a…..
Még mielőtt neki szaladnánk a hétfői locsolkodásnak, engedjétek meg, hogy óvva intselek benneteket az alkoholfogyasztástól! Nem csak Húsvét környékén, mikor a nagy ünneplések, látogatások és kajálások között invitálnak a vendégváró lányok 1-2 felesre, vagy egy pofa…..
Új motorkerékpár vásárlásakor és átiratásakor az új tulajdonosnak, üzembentartónak vagyonszerzési illetéket kell fizetnie. A gépjármű átírás 2016 évi teendői hasonlóan zajlanak majd, mint az előző évben, az átíráskor fizetendő illeték mértéke, a jármű teljesítménye és kora alapján történik...
Kvazimodó, a nyakatlan eb, hát mennyire jóój már?!..
Kedves motorosok! Lassan itt az ideje leporolni az ülést, tele tankolni a vasat, és tökig húzni a gázt! Csatlakozzatok ti is április 17.-én 13.00-kor kezdődő közös motorozáshoz!Én tuti ott leszek az oldal színeiben!…..
Több európai országban tovább szigorodott a jogszabályban meghatározott véralkohol érték felső szintje, amely a közlekedésben való részvételt zárja ki.  ..
A módosítás az általános európai gyakorlathoz kapcsolódóan pontosítja és kiegészíti a motorkerékpár és a segédmotoros kerékpár meghatározását, bevezeti a mopedautó és a quad fogalmát. Az új rendelet minden forgalmi sáv használatát lehetővé teszi a motorkerékpárok számára a három- vagy többsávos…..