Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tabaga

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne legyenek illúzióink: a használt gumik túlnyomó része nem véletlenül kerül a használt piacra...
tabaga 2016.12.13 14:59:42
@stig: Ha ennyire keveset mész, minek tartasz fent saját autót? Ennél szerintem az is olcsóbb lenne, ha taxiznál, bérelnél. Gondolj csak bele, bérlésnél szinte új autóban is ülhetnél, amiben több légzsák van, több biztonsági felszerelés, és a gumira se lenne gondod.
Akarod őrületbe kergetni kedvenc gumisodat? A gumi megrendelésekor kösd ki, hogy idei DOT-számú (azaz idei gyártású) gumit kérsz. Ez az elvárás különösen e sorok írásakor, azaz még így az év eleje felé csal érdekes grimaszokat a gumis kolléga arcára...
Épp a napokban érkezett meg a saját Chuwi Hi10 Pro táblagépem, és bár a teszt még nem jött ki, annyit megoszthatok veletek, hogy érdemes befizetni a Chuwi Win10 és Remix OS alapú eszközeire. A legjobb az ebben, hogy EU raktárból rendelve (azaz áfamentesen) is csak 42.000 forintba kerül...
tabaga 2016.10.24 14:41:24
@MaCS_70: Én úgy tudom, hogy a levélboríték méretű, illetve nem sokkal nagyobb dolgokat ingyen adhatják fel. Így próbálja a Kínai kormány ösztönözni az exportot.
A filléres kütyüáradat még mindig nem ért véget, ugyanis van egy harmadik adag is a Gearbestes vackokból. Ma egy sörhastalanító valami, egy elektromos, hővel működő zacskóvisszazáró (pl. félig kiürített csipszes zacskóhoz), és egy zacskónyi kőkorong (whisky hűtésére…..
Vannak emberek, akik az álmaikban élnek, és vannak azok, akik az álmaiknak. Rögtön tudtam, hogy Balázs az utóbbiakhoz tartozik, amikor mosolyogva nyomta meg a távirányító gombját, a V6 pedig sértődötten hördült fel a délutáni szunyókálásból. A duzzogás nem tartott sokáig, pár másodperc után a hangos…..
Laufenn, Riken, Saetta? Nem tűnnek híres gumimárkáknak, pedig komoly cégek állnak mögöttük: sorrendben a Hankook, a Michelin és a Bridgestone.  És még van egy pár hasonló példa. De egyáltalán miért vannak itt, és főleg: érdemes-e ilyen gumit venni?..