Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hejdroid

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    10 éves lett a Comedy Central Magyarország, amit sikerült egy vicces videóval megünnepelniük. A Kaliforniai álomból vették az ötlet, a szereplők dalos formában vallanak arról,hogy az elmúlt 10 évben valami sokkal hasznosabbat is csinálhattak volna a Comedy Central…..
hejdroid 2018.10.03 12:51:25
Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit...
hejdroid 2017.09.01 14:46:45
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
Nyakunkon a jó idő, sokan igyekeznek minél több időt a szabadban tölteni. Gyerekkorom óta járom az erdőket, javarészt nem utakon, illetve nem a frekventált turista utakon közlekedve. Mióta gyermekeink vannak, ebből nyilván alább kellett adnom, gyakran találkozom másokkal is az erdőben. Nem…..
Az Entertainment Weekly közölte a Twin Peaks stábjának tagjairól készült legújabb stúdiófotókat. David Lynch kultuszsorozata az eredeti társszerzővel, Mark Frosttal készül, nemsokára folytatódik. A szereplők 25 év után térnek vissza, ez látszik is rajtuk. Sheryll Fenn egy kulisszavideóban azt…..
hejdroid 2017.03.24 16:02:01
Ekkortól kezdi vetíteni a Duna TV ugyanis a Munkaügyek spinoff sorozatát, a Tóth Jánost: az 52 részből álló, epizódonként 26 perces sorozatot hetente, csütörtök esténként 20.30-tól lehet majd nézni. A leírás szerint a korábban az M1, majd a Duna Televízió műsorán évek óta futó Munkaügyekből ismert…..
Miután a 2016-os nyári olimpia hétfő hajnalban a végéhez ért, az MTVA úgy döntött, hogy hétfő (tehát augusztus 22-én) este nyolctól az egészet leadják újból. Igen, jól értik, 16 napon keresztül ismétlik majd a riói játékokat az M5-ös csatornán, de immár időeltolódás nélkül, magyar idő szerint. Az…..
hejdroid 2016.08.24 13:27:34
@másikuser: Én se találtam se olimpia alatt, se a mostani, estére időzitett ismétlések műsorát sehol az ismertebb helyeken vagy akár retro-teletexten (nyilván 80 mrd-bol erre már nem futotta), viszont itt mintha bővebb info lenne arról konkrétan mikor mit ismételnek:

musor.tv/mai/tvmusor/M5
remélem segitettem.
hejdroid 2016.05.25 16:34:29
És ki van a halottak között? Kibaszott Jon Snow. Baszkurálják itten az ember agyát. ..
A TV2 műsorvezetője az Ice Bucket Challenge, azaz a jegesvödör-kihívás után szabadon egy mozgalmat indított, amiben nem kell a fejünkre öntenünk semmit, csak pénzt adni a rászorulóknak, és nem titokban, az adóbevallások 1 százalékban, hanem csekken, jól láthatóan, lefotózva, nem elsunnyogva.…..
Este tízkor, duplarésszel. A második kanyarhoz nem (feltétlenül) kell az első, ráadásul jobban is sikerült, mint az előd, szóval ha nem láttad, most bepótolhatod. ..