Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zalan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindul a Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő Tram-train (városi villamosba kötött nagyvasúti kapcsolat) építése (itt a beszámoló a tenderekről), ezzel rendeződhet a két város közötti közlekedés helyzete. A beruházás egyik szószólója Lázár János, korábbi hódmezővásárhelyi polgármester, így sokan…..
Zalan 2017.01.09 12:41:29
@Benbe: 10 perces követés a terv??? Itt???

Elgondolkodtam, tartalmaz a terv várható teljes menetidőt is? Esetleg két vágány is lesz? Ha nem, hol és hogyan fognak kerülni? Az algyői hídon tudtommal nemigen lehet száguldozni, a városokon belül még annyira sem. És főleg, 10 perces követésre 10 járműből álló flottával kijön ez a matek? Meg itt vannak a vonalon egyébként közlekedő nagyvasúti "zavaró tényezők", azoknak is menni kellene valahol.

Része a felújításnak a villamosítás, vagy valamilyen hibrid konstrukciót rendelnek egy gyártótól, amelyik vállalja is ekkora mennyiségben?

Megannyi kérdés, ami egy előkészítési szakaszban máris felmerül egy laikus (én) fejében, de lehet, hogy megvannak már a válaszok, és akkor szívesen utánaolvasnék.