Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doreeka

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Ildi (megváltoztattam a nevét) azzal kereste meg medvét, hogy nem elég, hogy az Isten megáldotta egy Magdianyus szomszéddal, de az ötletekből is kifogyott, hogy mit tehetne ellene. Nem irigyeljük, az egyszer biztos...
Doreeka 2016.10.05 08:59:27
@Kicknick: az alacsony bérleti díj, közel volt a munkahely, és tudtunk mellette spórolni annyit, hogy 1-2 hét és végre saját házba megyünk, nem egy újabb bérleménybe...!
Doreeka 2016.10.05 09:06:33
@: Hát, akkor rosszul gondolod... :D A néni nem közvetlen szomszédunk... A legdurvább zaj, ami szűrődik tőlünk az a mosógépem centrifugája. :) A néni simán egy köcsög. Most már leszállt rólunk, az alattunk lakó párt zaklatja, mert rájött, hogy nekik van egy 8 éves gyerekük, és azt vegzálja folyamatosan. Pontosan ugyanazt csinálja velük, mint velünk azelőtt... éjjel 2-kor kiveri őket az ágyból, a gyereket fenyegeti a lépcsőházban, feljelentgeti őket random hallucinációk miatt, stb...

A legdurvább az volt, amikor feljöttek hozzám vendégek (barátok, gyermekkel!), nappal, emberi időben! Másnap pedig feljelentett, hogy hangosak a gyerekek. Néztem a közös képviselőre, hogy: és hány gyerekem van?! :) Nincs gyermekünk... :)

Attól, hogy fiatal, 30-as pár vagyunk még nem jelenti azt, hogy punk rock zenekart üzemeltetünk a lakásban!

De most már mindegy... 1-2 hét és megyünk saját házba végre!!
Susie Angliában A kezdet 2016.02.07 22:28:01
Ugye mindenkinek ismerős? Vannak azok a bizonyos pillanatok, amikor az ember szeretné megállítani az időt. Én még soha az életben nem vágytam erre ennyire! Hétfő reggel kiderült, most már biztos, megyek Angliába dolgozni, nincs már mire várni, itt nekem már nem terem babér!  Nincs munkahely, fogy a…..