Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GisGas

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég ezzel a felütéssel kaptunk e-mailt egy hazai startup üzemeltetőjétől:   "A www.gisgas.hu egy miniblog-alapó szabadidős profiloldal, ahol a profil tulajdonosa néhány sorokban megírhatja, hogy általában mivel tölti, vagy a jövőben mivel szeretné tölteni…..
GisGas 2008.03.18 22:21:20
Köszönet a bemutatóért/elemzésért és a kommentekért, sok hasznos dolgot írtatok.
Néhány rövid reakció:
- az oldal célja a kötetlen programajánlás. A kötetlenség miatt valóban nehéz a postok mederben tartása, de bízunk abban, hogy pl. a nem odaillő ötletek közös kikukázása, vagy az értékelések révén kialakulhat egy egyensúlyi állapot.
- A dobj be 3 ötletet helyén egészen a fejlesztési fázis végéig egy link volt a
www.gisgas.hu/mi_a_gisgas -re mutatóan, ezt a visszajelzéseitek alapján valószínűleg vissza is állítjuk, tényleg hiányzik.
- az RSS elkészült, az éles oldalon még nem jelent meg, de egy-két napon belül látható lesz minden érintett felületen. És lehet majd postolni Facebook oldalra is.
- a címke- és kategóriaszintű lekérdezéseken már dolgozunk, és készül a Marci által említett embed-delhető doboz is, szerintünk is hasznos lehet.
- A tegezés és a fülek elnevezése mindig is nagy kérdés volt, érdeklődve figyeljük a visszajelzéseket. A fiatalabb korosztály valóban aktívabb lehet egy ilyen oldalon, de bízunk benne, hogy nem ijeszt el az ötlet egy hozzánk hasonlóan a 30-hoz közelebb járót sem.. Engem általában nem zavar, ha egy oldal közvetlen, persze rossz, ha túlmegy egy határon. Mi már túlmegyünk?
A Beszólok fül neve szintén vita tárgya volt, az utolsó pillanatban is változott, éppen "ötletküldő"-ről. Lehet, hogy maradnia kellett volna..
ChrisDry: való igaz, hogy nagy a "verseny" és végtelenül erős a konkurencia a felhasználók webes aktivitásáért. A gisgast egy igen komplex mezőnyben egy rendkívül célorientált oldalnak szántuk, hiszünk benne, hogy lehet szükség az egyszerű tematikus oldalakra a jövőben is. Klassz eszköz lehet arra, hogy egy együttes hírt adjon magáról, twitteresen követhetővé tegye az őt övező eseményeket, közben pedig minden bejegyzése - koncert, CD - kereshetővé is válik a megfelelő hangulatok és címkék szerint. És persze bárki jelezheti, ha valami jó dolgot csinált szabadidejében, ajánlva így azt másoknak is. Ha tud egy új beülős helyet megoszthatja az élményét, aki pedig ilyet keres tudja, hogy itt könnyen és gyorsan rátalálhat. Az ötlet egyébként a Fecske teraszon született a nyáron, talán épp a nyitás napján, amikor még kevesen tudhattak a létezéséről. :)
Üdv, Jótörök Gergő