Regisztráció Blogot indítok
Adatok
artbutikos

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unalmas is lenne a hét frekvenciabalhés poénok nélkül. Nemrégen még olyan megható volt, ahogy Bochkor betelefonálgat a sorstársakhoz, a korábbi konkurenciához, Sebestyén Balázsékhoz, és ott is zokog egy rövidet. Most viszont a danubiusos Jáksó László hirtelen hangnemet váltott.…..
flipper Flipperek illegalitásban 2009.11.09 16:51:00
Elterjedésüket és növekvő népszerűségüket követően a flipperezésnek és a flippereknek is kialakult az ellentábora. Főként a konzervatív politikusok intéztek kirohanásokat az általuk szerencsejátéknak tartott flipper ellen, ami "a gyerekek ebédpénzét veszi el 5 és…..
Nincs irgalom Ugye megmondtuk? 2009.10.27 15:15:00
"Amerika tíz leghíresebb jósa összefogott, hogy közzétegyék a jövő évre vonatkozó ismereteiket, amelyekre a csillagok állásából következtettek. Eszerint: vége a nagy influenzajárványoknak, mert japán tudósok a tintahalak tintájából olyan kémiai anyagot állítanak majd…..
artbutikos 2009.10.27 18:49:46
Az Amber Smith hiába lép fel hamarosan a Művészetek Palotájában, hivatalosan mégis pihen. A tagok viszont nem, így Poniklo Imre énekes-gitáros is kiad egy szólólemezt, amiről az Éjjelt már lehet hallani a myspace-oldalán, de innen akár le is lehet tölteni jó minőségben. Sőt,…..
  ..
artbutikos 2009.09.22 19:17:59
@Kúrcsány Ferenc: mangalica ez teccik
Kivételes eseménynek lehetett szem és fültanúja az, aki szombaton a MÜPA színháztermét célozta meg programnak, ahol a colorStar lépett a színpadra egy különleges, általuk deLuxe-nak nevezett műsorral. A produkcióban vendégzenészként Kiss Erzsi és Sós Tamás (Csonti) is…..
artbutikos 2009.07.01 16:26:10
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
artbutikos 2009.06.24 15:35:30
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
Vége a várakozásnak, kapható végre a Pro Tools legújabb, nyolcas számú verziója. Az újdonságokat már hetek óta hivatalosan is csepegtette a Digidesign, most nézzük át újra gyorsan, mit hozott a Jézuska: beépített kottaszerkesztőt (a piac egyik legjobb motorjával, a…..
artbutikos 2008.12.20 13:40:16
Karányi Dani legújabb albuma, az Aerodynamics már hetek óta  a boltok pocain figyel, megvolt a lemezbemutató is, ami igazán jól sikerült. Mi még a party előtt kaptuk el a mestert, hogy kifaggassuk egy picit a magyar partykultúráról, az új, és persze az elkövetkezendő…..
Frei Tamásnak igaza volt, ebben a műsorban tényleg nem a celebeket szívatják. Inkább a celebek szívatják az afrikaiakat. Új formátum, saját fejlesztés, gratula.Amikor pár nappal ezelőtt óvatosan azt írtuk, hogy ki tudja, hogy fog elsülni ez a beköltözés a busmanokhoz, még nem…..
Kedves Közönségünk! Az Anti Porn Empire büszkén mutatja be új sztárjait: Ádámot és Évát! Üdvözlettel: Juditka   ..
Nincs irgalom SZÁMHÁBORÚ 2008.04.05 12:10:00
artbutik.blogspot.com/..
BRANDON A KÉPEN ARTBUTIKOT VISELartbutik: Róbert, ezek nagyon szép homik. Mióta foglalkozol divattal?Rimai Róbert: 3-4 éve. Az egész egy milánói kiruccanással kezdődött. Beültem egy kávéház teraszára, ott kezdtem a szalvétára poénból táska és kiegészítő ötleteket…..
Nincs irgalom Talpra 2008.03.18 23:11:00
A Konzervatív Anarchista Párt kiáltványa szenvedélyes tolmácsolásomban. Rögzítette Tibor Testvér. ..