Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KK

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2009.06.08 09:40:00
Kris Allen, az American Idol idei nyertese énekelte a himnuszt tegnap este, az NBA-nagydöntő második meccsén. A CW levette nyári műsoráról a Blonde Charity Mafia című dokureality-t, amiben a washingtoni elit mindennapjaiba pillanthatuk bele, de nem azért, mert annyira szar (pedig),…..
Korábban index anyánkon már megírtuk, hogy az idei Idol-döntőben elég nagy fejcsóválás fogadta a végeredményt, melynek alapján a teljesen jellegtelen, és az átlagosnál jobb hanggal nemigen bíró Kris Allen nyerte meg a tehetségkutatót, nem pedig a mindenki által biztos befutónak…..
KK 2009.06.02 23:17:37
1. "teljesen jellegtelen, és az átlagosnál jobb hanggal nemigen bíró Kris Allen"

Őő, most teljesen visszafogva magam, annyit tudok mondani, hogy ez rohadtul nem így van. (Tudom, én vagyok a paraszt, amiért nem értek egyet, de ezt muszáj leírnom.)
Nem látom mi benne az átlagos hang, megnézném én, hogy egy átlagos énekes, hogyan adja elő a Heartless-t, a She Works Hard For The Money-t, vagy épp az Ain't No Sunshine-t. És most nem csak az énekhangról van szó, hanem arról is, hogy miképpen tette magévá a számot, milyen módon tudta áthangolni az egészet. Hogy Kara szavaival éljek: "Artistry!"

2. Nem azt mondom, hogy tényleg nem volt valami kis susmus a szavazatokkal, de ez túl van lihegve, meg jórészt rosszindulatú háttere van az egésznek. Valami mindig van, valami sosem tetszik a nézőnek. Ha épp Adam nyert volna, akkor sokan azt mondanák biztos, hogy persze mert Simon a seggét is kinyalta minden héten (ami igaz), meg teljesen egyértelmű volt, hogy nyerni fog. Jöttek volna a persze, persze ... beszólogatások, stb.

Az igazság az, hogy kinek a pap, kinek a papné. Ezért nem kellene azt mondani, hogy az egyik szar, a másik zenéje fos (ezt címzem mindenkinek). Én sem mondom, hogy Adam zenéje rossz, csak nem az én ízlésem. Tudom, hogy sokaknak istenkirály, de én sok éneklése alatt letekertem a hangot, mert nem bírtam a visítozást. (De ez csak szubj vélemény persze)

Kris Allen rocks, people! Deal with it!


Ettől kicsit eltérve, értékelem az AI cikkeket a blogon.