Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarakabar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap egy Bjarne Stroustrup interjút olvastam (azoknak, akik nem foglalkoznak programozással, valószínűleg nem lesz ismerős a neve, de elég annyit tudni róla, hogy nem buta ember), aki a hordozható okostelefonok és hasonlók kapcsán mellékesen megjegyezte, hogy az a baj velük, hogy az…..
Több előzetes és hosszú betatesztelés után az Opera ma mindkét mobilböngészőjének kiadta a végleges változatát: a minden telefonon használható, viszont valamivel egyszerűbb Opera Mini 5-öt, valamint az okostelefonokra szánt, nagyobb tudású Opera Mobile 10-et is. A két…..
Tegnapelőtt az Opera publikált egy új videoklippet a saját, Operát népszerűsítő Discover Opera oldalán. A videó célja bemutatni egy netet használó átlagember egy napját, és azt, hogy az Opera milyen lehetőségeket ad ehhez hétköznapi életünk során. Tulajdonképpen felfoghatjuk…..
Magyar Opera Opera Mini 4.1 2008.05.13 14:25:00
Különösebb felhajtás nélkül érkezett meg a népszerű mobilos böngésző legújabb verziója, az Opera Mini 4.1. Nem véletlen, hogy most elmaradt a nagy hírverés, ez ugyanis csak egy kisebb verziószám lépés volt, valamint a böngésző nem is változott túl sokat a legutóbbi Opera…..