Regisztráció Blogot indítok
Adatok
osszian

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak akkor kaphatna pénzt Magyarország – és a többi tagállam is – az Európai Uniótól, ha garantálja az igazságszolgáltatás függetlenségét. Ugyanis csak így ellenőrizhető: más tagállamok polgárainak adója hova folyik. Nálunk Polt Péter a garancia arra, hogy soha ne vizsgálják, ki és mennyit lop el a…..
osszian 2018.04.23 20:23:52
@FCUK21:
Az igazságszolgáltatással komoly baj van, mit beszélsz te.
Itt egy maffia uralkodik, és a maffia tagja a legfőbb ügyész, akinek a legfőbb feladata elsíkálni a maffiakormány visszaéléseit, rablásait, lopásait, orbitális korrupcióit.
Te nem ebben az országban élsz?
A "Ne szavazhasson, aki SOHA nem élt itt" csoport 37.000 követővel rendelkezik a Facebookon. A csoport célja nem titkolt: a határon túli magyarok szavazati joga ellen kampányol. Múlt pénteki posztjukban ezt írták: „Levelet kaptunk a Pásztor családtól. Írásukban boldogan fejtik ki, hogy ugyan egy…..
osszian 2018.02.22 16:14:09
@Az Ellenálló:
Természetesen provokáció volt.
Gyurcsányék nem olyan hülyék, hogy ilyen átlátszó és komolyan támadható trükkel jöjjenek.
Gyurcsány pontosan elmagyarázta, miért nem jó a gyakorlat. Én is elmagyaráztam, minden ellenszenv nélkül, rokonaim is élnek, nem is távoliak Erdélyben.
Mégis azt mondom: nem elegáns tőlük, ha szavazataikkal befolyásolják a hazai eredményeket. Az adózás csak egy dolog, de aki soha nem járt az országban, nem érzi a súlyát a kormányzás milyenségének, nem érinti az oktatás, a kórházak helyzete, nem kell átélni a kormányzati gyűlöletkeltést, ha kinyit egy rádiót, bekapcsol egy tv-t, kimegy az utcára (plakátok uszító erdeje), nem tőle lopnak a hatalmasok ( a maffia, Orbánnal az élen), nem őt keseríti meg a kormányzati korrupció, a pénzszórás olyasmire, aminél sokkal fontosabb dolgokra nem telik, szóval semmit sem érzékel abból, amit itt kormányzásnak neveznek - viszont mi igen - és hát a fejünk felett választ, a mi rovásunkra.
És nem is tudja egyetlen kint élő, hogy minek az okán is szavaz? Miért érzi illetékesnek magát?
Én persze Karácsony és nem Gyurcsány párti vagyok, ő (Karácsony) annyira demokrata, hogy szerzett jogot nem venne el - de annyit megjegyezhetnének az ideírogató bősz erdélyiek, hogy itthon a népesség 80 %-a ellenzi, és helytelennek tartja a nem itt élők szavazati jogát. Még sok fideszes is!
osszian 2018.02.22 16:23:08
@miszlik:
Látod, hogy milyen szemtelen vagy?
Arcátlan a kommented.
De. Ahhoz, hogy elvegye a szavazati jogot egy kormány tőletek, valóban kétharmad kell, de ahhoz már nem, hogy módosítson!
Mert eredetileg arról volt szó 2010-ben, hogy azok a kettős állampolgárok kapnak szavazati jogot, akiknek itt bejelentett lakásuk van - vagyis részben itt élnek.
Csak ezt kell szépen bevezetni.
Vagy megszüntetni a levélben szavazást - az is nagyon kellemes lenne.
És persze felül lehet vizsgálni minden regisztrációt, sőt minden gyorstalpaló kettős állampolgárságot! Lenne meglepi!
Ne hencegjetek hát.
A fagyi visszanyalhat - egyelőre még mi vagyunk itthon!
osszian 2018.02.22 18:30:53
@rallus: Ez volt eddig a ma nézett kommentek (az összes! vagy 20 oldalon) legostobább komment.
Értelmetlen, ostoba, történelmietlen.
Pufajkások utódai? Hol vannak azok már 60-nál több év után. Viszont a párttitkárok utódai, a párttagok és KISZ titkárok ott ülnek a fideszben. Maga Orbán is ilyen leszármazott, és hajdani kisz vezér, nem beszélve Kövérről.
Károlyi:
Mi van miatta, te analfabéta?
Ki indította meg a háborút, és ki jelentette be 1918 őszén a parlamentben, hogy : Uraim. ezt a háborút elvesztettük"? Ki vesztette el tehát?
Aki belefogott, Tisza István.
A mai határokat már 1917-ben meghúzták a llendő győztesek. Csak az volt a kérdés, a wilsoni, vagy a clemenceau-i elképzelések maradnak? Clemenceau nyert.
És akkor már Horthy Miklós volt a kormányzó.
Igaz, még csak alig néhány napja gyalogolunk a télben, de a reggeli keserves hideg már jócskán megkeseríti a mindennapokat. Az éppen kialakulóban lévő latyakról nem is beszélve. Jó hír azonban, hogy nem kell más földrészre utaznia annak, aki maga mögött hagyná a telet. A lenti csárt Európa Top 10…..
Saját blogjában Kalmár Péter rendező az operett volt főnökét, Kerényi Miklós Gábort nevezte meg szexuális zaklatóként. ..
osszian 2017.11.03 18:38:25
@Izabella Király: Értem.
Azok közé tartozom, akiket az operett minimálisan sem érdekel, és azt se tudtam, hogy létezik egy K.G.M nevű operettszínész.
Kíváncsi ember vagyok, mindig is az voltam, és mivel mindenütt azt olvastam, hogy a srác abszolút nyerő hogy főszerepet játsszon, hát meghallgattam egy két betétet tőle.
Harmatgyenge nyivák - egyet kell értenem Önnel.
Hogy miért mindig főszereplő?
Hát ezt nem kell magyarázni.
A csend viszont szinte sikít...:-) (Martonnál minden nap volt 2-3 cikk minden lapban...)
BEKIÁLTÁS Orbán mint istenakarat 2017.11.01 14:44:18
 A miniszterelnök érzékeltette azt a szándékát, hogy a jövőben szerepet vállalna a református egyház vezetésében. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke papos beszédet mondott a reformáció ötszáz éves évfordulóján, a Papp László Budapest Sportarénában. Protestánsok sokasága előtt…..
osszian 2017.11.01 16:58:08
@tiszafa: A cikk hibátlanul bemutatja a mimikri - esetünkben O.V. szinte minden aljasságát és mérhetetlen képmutatását - az Orbán beszéd alapján.
“Évek óta üldözöm a karcagi polgármestert  egy interjúért, de mindig leráz, csak a sajtósáig jutok el, az elmúlt félévben is legalább háromszor próbálkoztam.” – nyilatkozta a Reflektor blognak a HírTV Célpont című műsorának riportere, akire szeptember 27-én a polgármester kulcsra zárta a mosdó…..
osszian 2017.09.30 21:03:49
@Cateran: Kercag egy elmaradott kunsági település - ostoba, bunkó lakossággal, akikre jellemző, hogy kit választottak meg: egy sötét bunkót.

Személyi szabadság megsértése (Büntető Törvénykönyv 194.§)

Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Jogi tárgya a személyi szabadság, illetve a tartózkodási hely megválasztásának szabadsága. Sértettje bárki lehet, akinek a cselekmény elkövetésekor a cselekvési szabadsága megvolt.

A bűncselekmény elkövetési magatartása a személyi szabadságtól bármilyen módon történő megfosztás. Vagyis olyan helyzet létrehozása, amelyben a sértett nem képes mozdulni, a helyét megváltoztatni, egy adott helyet elhagyni, egy adott helyre kényszerül menni, stb. Többnyire tevékenységben jelentkező, aktív magatartás pl. lefogás, lekötözés, bezárás, de lehet mulasztás is. A bűncselekmény létrejöhet bármilyen módon, akár erőszak, fenyegetés vagy megtévesztés útján is. Leggyakoribb a sértett lefogása, lekötözése, a helyiségben tartózkodó sértettre az ajtó rázárása, stb."
Elkövette a köcsög, vagy nem követte el?
Elkövette, 3 év, csak persze a riporternek FEL KELL JELENTENI!
Őszintén szólva én már eddig is kételkedtem abban, hogy a TV2 által sugalltak igazak lehetnek, most viszont Orbán Viktor miniszterelnök teljesen egyértelművé tette: a magyar kormányhoz közelinek tartott TV2 műsora korábban rossz úton járt. Angela Merkel német kancellár illuminátus rendhez tartozónak…..
osszian 2017.08.31 17:51:19
@VaradiJanos:
A csupasz valagad, az a tied, idióta. Azt se tudod miről van szó. Kik az illuminátusok. Mi az, hogy libsik? Mi? Nem tudnád elmagyarázni, csak szajkózód.
osszian 2017.08.31 17:52:39
@sinus67: Maxval volt már liberális, maga írta meg.
Most jobbhibbant.
És napról napra hülyébb.
Úgy tűnik, egyelőre nincs meg a kellő kreativitás Botka László stábjában. Elkezdték szó szerint lenyúlni a DK szlogenjét, miszerint a jövő évi választás tétje: Orbán vagy Európa? (Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Botka László szegedi polgármester közösen avatja a Kecskemét-Szeged közötti…..
osszian 2017.08.29 21:44:16
@Veronika Laska: Az igazság teljesen más.
osszian 2017.08.29 22:16:40
@Veronika Laska:
Nem volt benne a Gyurcsány kormányban. 3-szor volt egyénileg megválasztott képviselő, 4-szer - immár 15 éve polgármester. A szegediek nem hülyék, hogy olyan embert válasszanak meg ciklusról ciklusra aki "elbotorkál".
Vadbaromságokat írsz, és fogalmad nincs. Nem tolt le semmiféle nadrágot.
Baloldali programja van és ahhoz tartja magát.
Ha a dk hívek így akarják (mocskolással) koalícióra kényszeríteni, hát nagyon furcsa módszer.
Ahhoz képest PLÁNE hogy neki a mocskolódás egyáltalán nem a módszere!
Kötőszó Honnan ered a fantázia? 2017.07.27 14:15:32
Leleményes szeretet, szokták így nevezni a nagy titkot, mely fonák helyzetekben a segítségünkre siethet. Megnyilvánulása egészen spontán, akarni nem lehet. De vágyni és kérni annál inkább. A hitel és hitelesség mibenlétét firtató Keresztény hitelkalkulátor című írás nyomán haladva most az…..
  "A jövőben csak a teljes fideszes kontroll alatt álló levéltár szolgáltathatna bizonyítékot az ügynökmúltra. Aktanyilvánosság szégyenletes módon eddig sem volt, a homályos múltú potentátok viszont soha nem tudhatták, milyen forrásból bukkan elő valami rájuk nézve terhelő információ. Mostantól…..
osszian 2017.06.20 09:23:43
"Komcsi alatt pártttagot értesz? Nem látok ilyen kapcsolatot, miért ne lehetne ma fideszes, aki MSZMP-tag volt?"

Rettentően sokat butultál, Max, amióta becsukták a nolblogot.
És egyre értetlenebb vagy.
Miért ne lehetne?
Hiszen lehet, nem?
Aki semmire se vitte volna a szülei, vagy a saját kommunista meggyőződése és a komcsi hitvallás akkori vállalása nélkül, az minimum ne pofázzon és ne komcsizzon.
De ezek teljesen elvtelen brigantik (már 2011-ben megírtam róluk, hogy maffiózók gyülekezete és maffiaállamot csináltak a köztársaságból), ha ma újra az lenne a trendi, ahonnan indultak, akkor vörös csillagokba öltöznének - felesleges is arról társalogni, hogy pl. a barom Kövérnek mi a hitvallása: nincs neki, nem is kell, a lopáshoz, vagy az ahhoz való asszisztáláshoz ilyesmi egyáltalán nem kell.
A hajdani útonállóknak se kellett, anélkül is kirabolták az utasokat.
Ezek meg az országot.
Ez a barom legalább korábban a látszatra (lopás ügyben) még adott.
De a minap széles (és idióta) vigyorral parolázott egy bűnözővel, aki épp másfél milliárdot lopott, amit persze nektek, ideírogató fideszes barmok - nektek kell visszafizetni. Is.
Tökmindegy, hogy honnan jöttek
Az a legkisebb bűnük, hogy hajdan pártállami csecset szívtak, besúgtak, kiszolgáltak.
A főbűnük, hogy annál a réginél sokkal aljasabb, hazugabb (pedig az se volt piskóta) tolvajabb, törvénytelenebb rezsimet vezettek be.
Ha a magyar történelemben voltak politikusok, akik megérdemelték a legsúlyosabb büntetést (az ma életfogyt), akkor ezek azok. Félnek is.
Csak mondom Marketing 2017.05.12 17:46:06
Napok óta kitartóan hívogatnak egy ismeretlen számról. Már félek az ilyenektől, mindenféle trükköket eszeltem ki, bedugom a telefont a párna alá például, de ennek az a veszélye, hogyha olyan hív, akivel viszont szívesen beszélnék, azt se hallom meg. Ma meguntam a dolgot, mivel úgy nézett ki, hogy…..
osszian 2017.05.16 16:42:37
@Xilit: Nem.
Remélem a 21.-i tüntetésen sokan kinyilvánítják, hogy európaiak vagyunk, és azok is akarunk maradni, Vityka mehet Kínába, ha akar, sütünk neki hamubasült pogácsát, és akkor lássuk a sleppjével együtt, mikor a hátunk közepét.
Csak mondom Honnan az ötlet? 2017.05.11 01:58:07
Normális ember évekig tartó kemény munkával se lenne képest olyan baromságokat kitalálni, amiket a mi édesdrága vezetőink egyre másra nyomkodnak át a parlamenten. Ma éppen attól nyitottam tágra a szemeimet, amit Harrach és Kósa jelentett be. Nevezetesen, hogy a nyugdíjasok örömére létre akarnak…..
osszian 2017.05.11 12:30:17
168ora.hu/mar-nem-tapsolnak-orbannak-ketyeg-nepparti-ora/

Most a kis majom Pubi izmozik - nagy sikere lesz.

Egy bezárt kis ország nem kell senkinek.

Addig igen, amíg van némi befolyása az unióban - de anélkül ide se pislant se Putyin, se más.
Csak mondom Hova tovább? 2017.05.07 13:32:07
Még föl se ocsúdtam a nagygéci események okozta eufóriából, újabb katarzisra nyílt lehetőségem. Megismerhettem a Himnusz jelenhez igazított változatát.Ideteszem, nehogy az a vád érjen, hogy nem jelöltem meg a…..
Csak mondom Offshore 2017.05.06 15:28:19
Kissé lecsillapodott már a letelepedési kötvények körüli vihar. Elvileg már leállították, persze ez nem biztos, mert vannak olyan hírek, amelyek szerint még mindig működik a nagy üzlet, nem sikerült még beletekinteni a nyilvántartásba, az illetékesek valamiért nem örülnek, ha ezt a pártok vagy a…..
osszian 2017.05.07 00:15:37
@pettra01:
Nem bírtam végignézni.
Nem, akárhogy biztattam magam, hogy ennyit kibírok. Nem ment.
De azt tudom, hogy Gyurcsányt szidták, mert elvette a 13. havi nyugdíjat...:-D
Szerintem ezt a beszédes kis nénit betanították, mit kell mondani.
Szégyenletes volt, a néző szégyenkezett és feszengett.
Nagyon csúsznak minden tekintetben. a kommunikációjuk, a hülyénél hülyébb plakátok és konzultációs kérdések, a bornírtság sír le minden megmozdulásukból.
Csak mondom Az oroszlán bajsza 2017.01.27 16:15:45
Tegnap megint ámulhatott a magyarság, a mi rettenthetetlen miniszterelnökünk elment Brüsszelbe és ott tartott egy világrengető beszédet. Az erről szóló híradást néztem, és közben nagyon furcsa érzéseim támadtak, amelyekkel meglehet, hogy egyedül vagyok, de azért csak beleszórom itt a…..
Sorin Grindeanu román miniszterelnök és Liviu Dragnea, a parlament elnöke, egyben szociáldemokrata pártelnök is részt vesz Donald Trump amerikai elnök beiktatásán...
osszian 2017.01.18 12:01:35
Aranyos jobbdemokrata, szót se érdemelne, HA:
Ha nem hencegett volna, mint az állat, mindenféle meséket kitalálva, amiket Szíjjártó kibővített, a telefonbeszélgetésükről, amit 1 hónapig reszketve várt.

Trump MINDENKINEK ugyanazt mondta! Azn ap 5 országot hívott fel, de majd idemásolom a pakisztáni m.elnököt, aki közzétette a pontos szöveget.

Miért nem hívták meg, és nem is fogják?
Mert az amerikai diplomácia NAGYON IS jól emlékszik az USA állandó jellegű gyalázására a fidesz és a lakájmédia részéről.
És nem kizárólag a mindenkori elnököt, hanem magát az országot gyalázták, legalább 7 évig.
Most benyalna - de nem kell, mert nem tényező, mert parvenü, mert hazug és korrupt.
És igen, igen, röhög a vakbelünk.

k - Muhammad Nawaz Sharif pakisztáni kormányfő - aki nyilvánosságra hozta a beszélgetés leiratát.

" Önnek nagyon jó megítélése van. Ön egy bitang jó fickó. Ön csodálatos munkát végez, minden szempontból. Nagyon várom, hogy hamarosan találkozzunk. Ahogy önnel beszélek, miniszterelnök úr, olyan, mintha egy régi ismerősömmel beszélnék. Az ön országa csodálatos, borzasztó sok lehetőséggel. A pakisztániak a legintelligensebb emberek közé tartoznak. Bármilyen szerepet hajlandó vagyok betölteni, amit szeretne, hogy megoldásokat találjunk a fennálló problémákra. Megtiszteltetés lesz és személyesen fogom megtenni. Hívjon bármikor, akár január 20-a előtt, mielőtt elfoglalnám a hivatalomat. "

És ezt mondta annak a 120 potentátnak, akiket felhívott.
A cseh elnököt pl. meghívta.
Te kajánkodsz, hogy a magyarok egy része 18-ban ennek és még sok mindennek ellenére (maffiaállam kialakítása, korrupció a tizedik hatványon, közpénzlopás, szakadatlan hazudozás) mégis újraválasztja, az már a népet (melynél ostobább náció nincs) minősíti.
Pedig minden követ megmozgattak érte...
Ritka az olyan nap, amikor nem ütközik, nem gyullad ki, vagy nem füstöl valamelyik metró. Az utasok élete az egyik vonalon attól függ, hogy a szél nem fúj-e falevelet a pályára, a másikon meg csak az isteni gondviseléstől. A csutkára lerohasztott hármas metrón a szakemberek szerint bármikor…..
Csak mondom Utalványosdi 2016.12.04 22:34:27
Egy szavunk se lehet. Annyit foglalkoztak mostanában a nyugdíjasokkal, hogy már szinte túl sokat. Először úgy volt, hogy 0,9% a nyugdíjemelés, aztán mégiscsak megemelték 1,6%-ra, persze nem mulasztották el kihangsúlyozni, hogy valójában ezt a réteget az infláció nem érinti túl érzékenyen, mivel a…..
Városi Kurir Orbán csúcsra jár! 2016.12.03 09:12:32
Orbán az e heti kinyilatkoztatásában odáig ragadtatta magát, hogy kioktatta demokráciából mindazon országok vezetőit, akik nem az általa megalkotott agyrém mentén képzelik el népük jövőjét. Jó szokása szerint most sem kímélte az Európai Uniót, Angliát és Németországot sem, vessenek magukra, ha még…..
osszian 2016.12.03 11:13:54
"Orbánnak addig jó, amíg a világ még normális fele hisz a demokrácia intézményében, mert tudja, hogy az "nem tökéletes, de eddig még nem találtak ki jobbat". Ha ugyanis elharapódzik az Orbán-féle felfogás, akkor..... , bele gondolni is rettenetes."

Valóban rettenetes.

De szerintem nem harapózik el. Minden józan eszű demokrata - legyen politikus vagy civil - tudja, hogy amíg az országokban liberális demokrácia működik, nem kell félni világháború kitörésétől.
Ehhez nacionalista, vagy zsákmányszerző gondolatokkal, ellenségkereséssel ügyködő kormányok kellenek, és az ilyenekről már bőven vannak történelmi tapasztalatok.
Ilyen gondolatok és szándékok mozgatták a németeket és Ausztria-Mo-t 1914-ben, és meg is lett a szörnyű eredménye - számunkra, magyarok számára is.
Revíziós víziók miatt lépett be Horthy a világháborúba, és ugyanilyen szándékok vezérelték, amikor Hitler csatlósa lett.
Ma ezeket az országrontókat (Tisza, Horthy) ünnepli a csuti tolvaj, aki minden áron mindig, folyton folyvást harcolni akar. Persze a páncélozott járgányában, 100 testőrrel, ételkóstolóval körülvéve...
Mert ő aztán félti a hajaszálát is, meg ne görbüljön.
100 csatát is megnyert már, ha nem többet.
Most győztes csatákat álmodik - ugyanis nem normális, mentálisan beteg, összetéveszti a valóságot az ábrándjaival.
Műveletlen, mint a hanyattesés. Képes volt kimondani, hogy itt nálunk már illiberális demokrácia van: nem ismerte a szó jelentését: áldemokrácia.
Ilyet akart és ilyet csinált. Csak épp nem tudta, hogy egész véletlenül kimondta az igazságot: itt már 2010 óta nincs demokrácia, és nincs jogállamiság. Csak annak a halvány látszata.
Miközben ilyeneket hablatyol:

"vagy demokraták lesznek, vagy elbuknak"

Ezt majd ő tapasztalja meg, mert eljön az az idő is.

És igen: a ravasz pszichopata agyával nagyon is jól tudja, hogy addig jó neki, amíg "Brüsszel" valódi demokratákból áll, és nem olyanokból, mint ő - mert akkor már rég megnézhetné magát.
Magyarán: aljasul visszaél az Unió jóhiszeműségével, és kiröhögi őket, mint a csaló bűnöző a becsapottakat.
Csak mondom Még a végén 2016.11.22 15:33:04
Megint migráncsozott egy jót a miniszterelnök Nisben, a szerb-magyar közös kormányülésen. Szó volt persze másról is, a két ország közötti gazdasági kapcsolatokról, amelyek szépen fejlődnek, és további fejlesztés várható, mert majd mindenki biztatni fogja a saját vállalkozóit, hogy fektessenek be…..
Csak mondom És ha igen? 2016.11.18 02:44:47
Amikor hallottam a bőnyi rendőrgyilkosságról, egy kérdés egészen biztosan fel se merült bennem, nevezetesen, hogy kinek a rokona lehet ez a Győrkös István. Az el is hangzott, hogy van neki felesége, aki infarktust kapott az események hatására, feltehetően vannak gyerekei, unokái is, de…..