Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gvbsdrhw

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Japán animesorozat, amelyet a Hero Communications, a Bandai, a Toei Animation és a KSS készített Hirata Toshio rendezésében. A történetét Tsuchida Isamu és Takegami Junki írta, vezető producere Yabuki Kimio volt, zenéjét Matthew Morse szerezte. 13 epizódból álló sorozat.A sorozat első epizódja 1992.…..
A montreali Fantasia Filmfesztiválon debütál Jankovics Marcell pszichedelikus Fehérlófia című animációja, melyet felújított, 4K verzióban először láthat a közönség, később pedig amerikai moziforgalmazásba is kerül. A Los Angeles-i Arbelos Films vette meg Jankovics Marcell 1981-ben bemutatott…..
  Az elmúlt évek filmes felhozatalának hála már nem lepődik meg az ember, ha egy újabb képregény adaptációval találkozik a mozivásznon. Bevallom, annyi csúsztatás van a dologban, hogy az Alita: A harc angyala valójában manga adaptáció, de legnagyobb bánatomra, akárminek is…..
gvbsdrhw 2019.02.21 23:44:16
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
gvbsdrhw 2016.08.08 15:30:03
@kesztió: most tényleg nem tudom mit kell összemosni meg szét bagatellizálni ezt a kérdést.
ha arra gondolsz hogy a menekültek komoly betegségeket hozhatnak be és ( részben ) az illegális határ átszökés miatt nem szűrik őket, akkor igen ez elég fontos kérdés.
egy "kicsit" fontosabb mint az úszó nő neve, amire én is szarok, ő is szar és igen, igazából te is szarsz rá mégpedig igen jelentős ívben. ezzel faszkorbácsolni a jobb olldalt annyira szánalmas és erőtlen. látszik hogy lassan kifújtok szerencsére.
A Sör és Fű első lemezéért eléggé oda voltunk. Az Enter The SÉF ötből öt csillagot kapott az amúgy eléggé szigorú kritikusunktól. Azt írtuk róla, hogy  A három rapper igazi vérfrissítés a magyar hiphopnak. Látásmódjuk, üde rímeik, és okosan körbejárt témáik akár útmutatásként is…..
gvbsdrhw 2016.04.11 14:41:37