Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apa54

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves doktor "gyakorló jogász" gabesz! Szeretnénk neked itt a Kettős Mércén válaszolni, mert annyira megtetszett nekünk az írásod a kerdem blogon. Látod, mi figyelünk rátok! Nagyon sérti a Kettős Mérce erkölcsét az, ahogyan riszálod magad a többségi társadalom nevében,…..
Apa54 2013.06.12 11:04:53
A minőség itt kezdődik. Nehéz megszólni, írni utána. Ez egy újságcikk, melyet, minden engedély nélkül átszerkesztettem könnyebb olvashatóság kévéért. Remélem neheztelése a „törzsanyag” átvétele a szerzőtől nem lesz, mert csak formailag, és nem tartalmilag változtattam…..
Apropó RÉMHÍRTERJESZTÉS 2012.05.09 20:09:00
  Nehéz úgy élni, hogy a netről zsinórban lelombozó információk érnek el. Jobb volt az a békés tudatlanság, amikor éltünk a nagyvilágban, mint Marci Hevesen. Az embernek világvége hangulata lesz, annyira nyomasztja, hogy szinte lehetetlenség alóla ép ésszel kikeveredni. Ha…..
Apropó MÉG MINDIG NEM ÉRTEM 2012.05.08 18:15:00
Megint utolért a politika, pedig menekülök előle. Az eszem megáll olyan hírről, hogy Horthy Miklós köztéri szobrát akarják egyesek Budapesten látni, és hajlandóak is adakozni érte. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy olyan eszmeiséget akarnak, ami már egyszer bizonyítottan…..
Nincsen pótolhatatlan ember. A képességek szerencsére igen jól oszlanak meg a politikai közösség tagjai között ahhoz, hogy lehetővé tegyék a zökkenőmentes utódlást és folytatást. Miért kell mégis minden lemondást itthon egy hosszú és kínos agóniának megelőznie? Tényleg…..
Apa54 2012.04.04 16:27:23
@Stefánia kisasszony: Ez komoly?
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Kiírom magamból Eset 1. 2010.06.03 21:53:00
Év: 1984Helyszín: Tata, Fenyves grill   Tizenévesen nem nagy ügy csajozni, főleg didzsiben, és piától felszabadultan. A csajok is könnyebben adják magukat. De, hát a fiatalság erről szól. Most nem is egy efféle banális történetet akarok előadni. Pont ellenkezőleg,…..
Kovácsos Attilánk telefonon kötött, illetve nem kötött szerződést a T-vel, aki ezután masszív szívatásba kezdett, Attila pedig tiltakozott és bocsánatkérést követelt. Megkapta. Nem tudom ennek köszönhető-e, de még aznap délután megszünt a netszolgáltatásom. Nem létező…..
Tarararam, újabb világpremier, íme a blog első mellvicce, boldogabbak vagyunk, mint Sváby András a táskagyárban, ugyanis, ha a szemünk nem csal, akkor tényleg az történt, hogy olvasónk fogott egy golyóstollat és egy irtózatos, agyrohasztó, ráadásul bicegős képvicc kedvéért…..
Anikó látszatra cseppet sem változott mióta otthagyta előző munkahelyét, pedig azóta eltelt jó néhány év. A rövid hajú lány épp ma ünnepli születésnapját, Krisztusi korba lépett, vagyis 33 éves lett.  Anikó a senkik.blog.hu-nak elmondta, csendesen…..
Apropó 911 2008.07.15 17:43:00
  2008-09-11 A dátum apropójaként eszembe jutott, hogy miként jutott tudomásomra a New Yorkban bekövetkezett terrortámadás híre. Fehérvárról tekertem haza pakkal, bevásárlásból. A teraszon állt a Mucikám, a félelemtől riadt arccal közölte a hihetetlen —…..