Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regimodi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most aztán dobhatjátok csuklóból az MNK-kat, ez most tényleg az a helyzet, de mi mást lehet várni egy 17 éves lepedőakrobatától. Kedves szakítósbloggerek! Rendszeres olvasótok vagyok, mostanában azonban észrevettem, hogy kevés olyan történet volt a blogon, aminek elolvasása…..
Regimodi 2008.04.15 14:14:40
Regimodi 2008.04.15 14:17:47
szőke bob és bobek · szakitsoff.blog.hu 2008.04.15. 14:16:20

Leborulóssmiley ! :) Rá nem jöttem volna magamtól ...
Délelőtt még frissek vagytok, ami nagyon fontos, mert 2 komoly kérdés is érkezett, amikre pontos válaszokat kell ma itt adnunk. Történetem talán átlagos, számomra átélni persze nem volt az... Az egész nagyon régen, még a múlt században kezdődött egy kiránduláson, ahol…..
Regimodi 2008.03.20 13:55:34
Akinek nem inge ...

Van pont, amikor azt hiszed, hogy a hülyeség nem fokozható tovább, mert lassan az energiaválság is megoldható volna egy hülyeséggel működő fúziós reaktorral. A blogokban kommentelők egy része azonban mindig tartogat számodra újat. Ekkor elkezdesz szörnyülködni, hogy milyen emberekkel élsz a Magyarország nevű körülkerített részben. Képesek egy lépésben eljutni a fekete lyukak legújabb kutatási eredményeitől Gyurcsányig, vagy a térdprotézisekről szóló bejegyzéshez is menten tudnak Orbános kommentet gyártani. A reklámozókról ne is beszéljünk, akik benyögnek annyit, hogy „Egyetértek”, és beszúrják oda saját oldaluk linkjét. Egyszer viszont mindenkit elér a pillanat, amikor ezek feledésbe merülnek, mert megjelenik a retardált kommenter.
A retardált kommenter viselkedését nem igazán tudjuk megérteni. Valószínűleg többszörösen halmozott negatív élmények érték az életében, aminek következtében visszamaradt a szellemi fejlődésben. Már az óvodában elvették tőle a lapátot a homokozóban, és kénytelen volt a kezével ásni, és a szőke kislány – akinek nevére már nem emlékszik – nem neki adott puszit a kert végében lévő orgonabokor mögött. Az iskolában csak a hátsó pad jutott neki, majd később ahány lánnyal szeretett volna megismerkedni, mindegyik lepattintotta. Amikor végre összejött mégis valakivel, akkor az meg rövid időn belül megcsalta. A problémáját tovább fokozza, hogy a munkahelyén is elégedetlen, mert a főnök mindig kitol vele, ráadásul a fizetésemelését is állandóan tologatják valami indokkal. Otthon nem várja senki, csak a számítógépasztala, és a virtuális barátai. Ilyen háttérrel megérhetjük, hogy nincs jobb dolga és nagyobb élvezete az életben, mint értelmetlenül széttúrni mások blogját.

Ő maga nem képes egy egész, összetett mondatot megfogalmazni, és irigységében kommentel másoknál. Nem oda illő dolgokat és cikkeket idéz, csupán bemásolva azokat, netalán 20 oldalnyi értelmetlen szöveget másol be hozzászólásként, többször egymás után. Amikor már ez sem jelent számára élvezetet, akkor egyszerűen üres karakterek és írásjelek kesze-kusza halmaza az ő véleménye. Néha az élvezet fokozása végett mások nevében ír be dolgokat, mint például „szeretném, ha valaki megerőszakolná a fenekemet”, így adva helyt saját titkos vágyainak. Természetesen ezeknek a módszereknek a teljes skáláját képes felmutatni, különböző vegyített kombinációkban.

Valójában megértjük őt, rossz lehet az élet, ha a maximális élvezetet ez tudja nyújtani. Ennek ellenére komolyan megfontolandó, hogy máshol kellene keresni a boldogságot, és a gyógyulás útjára lépni. Egy pszichiáter is sokat segíthet, javasolt annak felkeresése. Ekkor hamarosan csodát láthat az illető. Az óvodától hordozott komplexusok leküzdése után lehet, hogy ő maga is képes lesz blogot írni, és akkor produkálhat egy olyan bejegyzést, aminek a címe: Retardált kommenter voltam.

forrás:

mover.blog.hu/2008/03/20/retardalt_kommenterek
Ma délutánra egy igazán rövid történetet kaptok, drága olvasók, mert a szakítás/lekoptatás nem mindig családregény vagy kisregény. Sokszor novella, de leginkább vers. Mondjuk egy ilyen harcias, hazabaszós, mint ez. Szabadvers Térey János hangulatában. sziasztok,kb. két éve…..