Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jomunkas56

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, szóval az ember elhatározza, hogy szakállat növeszt. Ez eddig szép és fasza. De vajon alkalmas-e rá egyáltalán? "Az igazi férfi szakállas." - hangzik a régi bölcsesség. Van azonban egy szomorú igazság. Nem minden férfi képes valódi szakállat növeszteni. Ezt a képet…..
Mindig is jobban szerettem a régi pesti házakat, mint az újakat. Jelenlegi otthonom is ilyen, és egyik büszkesége a Korányi és Fröhlich gyártású redőny.  Ami persze - a patinás név dacára is - el tud romlani. Eljött a pillanat, amikor megakadt a redőny, se le, se fel.…..
"Bizonytalanok a végzős gimnazisták"- írja a Délmagyarország. "Megtudtuk, a külföldi élet, a bizonytalan jövő naponta felmerülő téma az iskolákban. Több szó esik róluk, mint a korábbi években." - Rengeteg a rémhír arról, milyen nehéz helyzetben vannak - írja a…..
Olvastam a napokban egy angol boltról, mely a teljesen egyedi üzletportálján és áruválasztékán felül, a manapság máshol (sajnos) már ritkaságszámba menő, kivételes kiszolgálásáról híres. Az üzletpolitikájuk nagyon egyszerű. A tulajdonosok olyan, számukra fontos, kedves,…..
jomunkas56 2016.02.04 18:29:29
Szerintetek egy ilyen alkalmazás: vendeglatoprogram.com/simple bevezetése, mennyiben segítené a kiszolgálást?
Néhány napja egy reménybeli partnerrel beszélgettünk a számlázási szokásairól, amikor is a beszélgetés felénél feldobta a magas labdát azzal, hogy a számlát "simán kinyomom PDF-be, átküldöm a partnernek,aki majd kinyomtatja."   Hogy a klasszikust idézzem: és ez így hogy?…..
jomunkas56 2016.02.04 13:59:39