Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quika

2 bejegyzést írt és 671 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Dizájner babaholmik 2011.01.19 13:50:00
Ha Miranda Kerr -vagy bármelyik dollármilliomos celebanyuka- helyében lennék, természetesen nem csak magamnak vásárolnék a legdivatosabb tervezőktől ruhákat és kiegészítőket, hanem a gyerekemnek is ilyet vásárolnék. Például amikor még nagyon kicsi, Dior plüssjátékokkal…..
Drew Barrymoore a lenti képen látható narancssárga Jil Sander zsákruhában jelent meg egy partin (konkrétan a CoverGirl 50. évfordulóját ünneplő rendezvényen). A kollekciót az összes kritikus imádta és ajnározta, de eddig kevés híresség merte felvenni a nem túl…..
OurFashion Taylor Momsen illatozik 2010.12.23 14:13:00
Momsen kisasszonynak ha jól keveri a lapokat (értsd nem kerül 1 éven belül elvonóra, vagy kihagyja az alkoholtól kábultan sétálgatást egy paparazzi közelében) már nem lesz gondja a karrierével. Gossip Girl, Material Girl Magonnával és lányával, sikeres rockbanda,…..
Az amerikai Vogue júliusi címlaplányáról, Marion Cotillard-ról a következő képek láthatók a magazinban Mario Testino, fotós jóvoltából.Vidéki környezet, napsütés, virágzó fák...A pici képek megnőnek, ha rájuk kattintotok :) ..
Hello Kitty mintájú bakancs-kollekcióval rukkolt elő a Dr Martens, ezzel ünnepelve a cég fennállásának 50. évfordulóját. Három változata van: tele-kittys,fehér bakancs kék talppal, piros masnival,fekete bakancs rózsaszín talppal és masnival.Az első gondolatom az volt, hogy ez…..
Időről időre rábukkanok furcsa, vagy legalábbis nem éppen hétköznapi manikürökre. Ezúttal egérkével díszített ementáli sajtos körmöket találtam (a stylefrizz oldalán). Háát... ööö... nagyon egyedi, de azt hiszem én nem kérnék ilyet. Nektek hogy tetszik?…..
El tudom képzelni, hogy Victoria felvesz egy ilyet és jól elfenekeli Davidet vagy akár Marc Lorenzot. A szomorú igazság az, hogy ez csak egy divatfotográfus, Christopher Katke képzeletének szüleménye, pedig az ötlet egy hatalmas piaci rést, egy…..
Kate Moss a francia Vogue júniusi/július számának címlaplánya - ezt kora reggel már láttuk. A magazinban látható fotósorozaton pedig - amelyet Mario Sorrenti készített - éppen napfürdőt vesz különböző helyeken, mint például egy medencében matracon fekve, vagy egy kocsinak…..
Első rész - melyben angol, a japán, a német, az ausztál, a kínai és a portugál címlapok láthatóak - itt.    Vogue Korea - Anja Rubik    …..
OurFashion Személyes 2010.05.20 19:00:00
Nem szoktunk ennyire személyes élményekről beszámolni (főleg nem képet feltöltögetni magunkról), de most Leighton Meesterről van szó. Akinek eddig nem jutott a fülébe, az most értelülhet róla: a Gossip Girl Blairje Budapesten forgat. Ma okkal mentem a Deák térre, és sikerrel…..
Gyönyörű!                   Cate Blanchett a W magazin júniusi címlapján. A fotót Craig McDean készítette...
quika 2010.05.18 17:11:55
Vanessa Paradis és Karl Lagerfeld közösen szerepel a francia Madame Figaro májusi címlapján, majd a magazinban egy egész editorial látható kettőjükkel. A képeket meglepő módon szintén Lagerfeld készítette. Remek fotósorozat, Vanessa csodálatosan néz ki, Karl pedig úgy, mint…..
Lara Stone május 16-án férjhez ment 38 éves vőlegényéhez, David Walliams komikushoz. Az esküvőt Londonban, egy öt csillagos szállodában tartották. A 26 éves menyasszony egy krémszínű Ricardo Tisci ruhában mondta ki a boldogító igent, a szertartás után pedig egy arany…..
Az i-D magazin nyári számának Miranda Kerr az egyik címlaplánya (Gisele Bündchen és Jeneil Williams mellett - itt). Bár a címlapon nem ismertem rá, bíztam benne, hogy a magazinban megjelenő fotósorozatot szemügyre véve megbizonyosodhatok arról, hogy valóban ő az. Nem igazán…..
Vannak olyan oldalak, amiket azonnal érdemes elmenteni a Könyvjelzők/Kedvencek közé. A Cheezburger Networkon szinte mindegyik ilyen, de ha már muszáj választani valamit a divatrajongóknak, akkor az őrült cipőket gyűjtő If Shoes Could Killt ajánlanám.       ..
Elkezdődött a 63. Cannes-i Filmfesztivál. Az első napon a legnagyobb figyelmet Cate Blanchett kapta (a Robin Hood bemutatója miatt), aki véleményem szerint mindenki elvárásának megfelelt. Délután halvány rózsaszín Armani Privé ruhában, este a vörös szőnyegen pedig egy…..
A címben is említett csoport az egyik kedvencem a tumblr-en, és amikor a lenti Vogue Italia divatanyagot megláttam, egyből a szívembe zártam Jennifer Lopezt. A magazin májusi számában jelent meg a képsorozat 'Nasty Affair' névvel. A fotós Michalangelo di Battista, a szemüvegek pedig…..
Korán reggel felébredek, már csukott szemmel nyúlok a laptopért, megnyitom a szokásos oldalakat, és még homályos tekintettel szemlézem, milyen anyagok kerültek fel a külföldi divatblogokra éjjel.Ma reggel hamar kinyílt a szemem, amikor megpillantottam a terhes, meztelen Claudia…..
Tudom én, hogy kell egy kis technikai turbó, egy kis ráncsimi, egy kis derékvékonyítás... de ha valaki teljesen felismerhetetlen egy képen, az már gond. Sarah Jessica Parker a júniusi Marie Claire címlapján olyan, mintha Lucy Liu arcát rámontírozták volna Demi Moore testére (ami…..
quika 2010.05.06 20:05:18
quika 2010.05.06 20:05:55
@ÖtletElek: a LÓ túloldalán ugye ugye :D bocsi :D
... táncra perdül, a férjét, Tom Cruise-t a földre löki, majd megcsókolja. Mindezt egy jótékonysági bálon. Nagyon mókás :) ..
Update: ahogy ígértem, itt vannak a kampány fotói jobb minőségben, nagyobb számban :) A jövőben Lily Allen után (itt) Vanessa Paradis fogja népszerűsíteni a Chanel Coco Cocoon táska-kollekcióját. A táskák továbbra sem szépek, Vanessa viszont nagyon tetszik. ..
Kristen Stewart az Elle címlapján mosolyog. Halvány ugyan, de tőle még ilyet is ritkán látni... pedig így sokkal élettel telibb, sőt bájosabb is.A másik két képen viszont a díszlet jobban tetszik... képek: fashioncopious ..
Jennifer Lopezt ismét meg kell, hogy dícsérjem. Úgy tűnik a MET Gálán való csillogása nem csak arra az egy estére szólt. A Marie Claire júniusi számában legalább annyira jól néz ki... ..
quika 2010.05.06 20:00:59
Telitalpú párduccipőben suhanni bizonyára csudajó. A további próbálkozások számomra az értékelhetetlen kategóriába tartoznak, élükon a rácsos papuccsal. Zsiráfos zoknival és tréningnadrággal viselve talán meg sem lepődnék rajta itthon...persze a sarki kínai áruházból. Na…..