Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ardu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
ardu 2017.07.04 09:59:02
@Mr. Big:
Köszönöm Mr.BIG, nagyon működik. :))
Az utolsó map: 1FA3F44E. Ez stimmel? Azért kérdem, mert elmentem kapunak látszó alkotások alatt, és nem jelzett az M7-es pályán. Pontosabban: volt olyan amit látott, volt olyan amit nem. Lehet, hogy nem Véda kapuk voltak.
Felmerült bennem, hogy összefésülhető lehetne e a Trafi Hunter által használt adatokkal. Természetesen csak adott koordináta x méter rádiusszal. Ha nem lenne túl kulis. Ők a police.hu-ról nyálazzák ki, de az nagyon időigényes meló. Igazán átpasszolhatnák az adatokat. :)
Kösz még egyszer!
Egy Mezei Autóbuszvezető barátunk ismét írásra jelentkezett. A gondolataival egyetértünk, nagyvárosba indokolt a zárt vezetőfülke. Lássuk miért! A BKK megjelenésével időutazásba kezdtünk előre a jelenbe. A budapesti közösségi közlekedés kommunikációja ugyanis több…..
ardu 2016.09.02 09:16:56
@zsebkettő: Nagyon el vagy kényeztetve. Egyébként nem a fülkét kell bezárni, hanem a renitenseket!
Magyar ember 3D-je Kínából. Mi átlag emberek mindig csak olvasgatjuk a híreket, hogy 3D-s szemüveg így, virtuális valóság úgy, ilyen áttörés, olyan olcsó eszköz, aztán amikor felcsillan a szemünk, mert olcsó készülékről írnak, meg végfelhasználói piacról, gyorsan kattogtatunk, hogy árat is lássunk,…..