Regisztráció Blogot indítok
Adatok
""" (törölt)

0 bejegyzést írt és 531 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra. Kedves Szakítós!Elmesélem történetem, mely…..
""" (törölt) 2008.08.24 12:16:48
Emanuel · ribanc.blog.hu/ 2008.08.24. 12:05:48
" minden nő kurva "
A pasik se jobbak a nőknél..
""" (törölt) 2008.08.24 14:14:39
Emanuel · ribanc.blog.hu/ 2008.08.24. 12:31:22

" De társadalmi oldalról, ahogy azért még mindig gyakoribb hogy a nőt csábítják el, a férfiak között még akad kivétel, mert minket nem ilyen felfogásban nevelnek, hogy női bájolgással érjünk el valamit, hanem tehetségünkhöz mérten érvényesüljünk."

a nők bájolgással, a pasik ügyes de üres bókokkal, viselkedéssel csábítják a nőnépet, érik el a céljukat. A pasik gerjednek a bájolgásra, a nők a bókokra, piszkálásra és még sorolhatnám. Így működünk. Ebben nincs semmi rossz. A rossz akkor kezdődik, ha valaki nem reálisan gondolkodik..
Klasszikus történet az egymáshoz nem illő emberek hosszúra nyúlt kapcsolatáról: jól kereső nő, otthonülő, unatkozó férfi, naná, hogy megcsalás és szakítás lesz a vége. Nem hiszünk a szerelemben, ez itt a szakítósblog.Sziasztok!Volt pár szakításom, de ezek közül a…..
Hát így tegyen bárki is a férfiak kedvére. Egy előző posztban a rövid haj még szakítóok volt, most meg már ez a szexepil, jól rá is farag a levélíró. Vigyázzatok a helyes pultos lányokkal, az egész világ szerelmes beléjük. (A levél még a születésnapi buli előtt…..
Erősen kétlem, hogy ez a sztori valóban, így és ilyen formában tényleg megtörtént, mindenesetre a szóviccblog nevű gólem okán új pontot veszünk fel a toplistánkra. Noha 2008 a rossz humor éve, a rettenetes szóviccel ismerkedni próbálókat továbbra is máglyára vetjük.Sziasztok…..
Az államalapítás idióta légiparádéval terhelt nemes ünnepén mi mással is jöhetnénk elő, ha nem a csajozásairól híres I. Kristóf legendás történetével.Kedves olvasók, ne feledjétek, ma éjfélig tart a Goldenblog, kérlek, szavazzatok még egy utolsót ránk…..
Ma kaptuk meg a levelet, hogy szeretettel meghívnak minket a Goldenblog díjátadójára, ahol átadják a kategóriadíjakat és kihirdetik a főnyereményt. Az egészben csak az a kellemetlen, hogy a valamiért a mainstream (azaz szakmai zsűri nélkül, kizárólag közönségszavazásos…..
A koleszos világnál nincsen betegebb és szürreálisabb könyezet, mondom ezt úgy, hogy én csak lelkes látogatóként csöppentem bele ebbe a világba. A szerelmi háromszöget azzal megkavarni, hogy az ellenséges barátnők folyosótársak? Ez csodálatos, komolyan. Kedves szakítósblog!…..
""" (törölt) 2008.08.18 08:17:14
Rövid kapcsolat is lehet olyan fájdalmas, hogy a levélíró elgondolkodjon azon, soha többet ne kezdjen nőkkel. Kegyetlen világban élünk, ahol a szívek roppannak, miközben eszünket veszítjük. A levélíró kérdésére válaszolnék: lépj tovább, szevasz. Innen loptuk Kedves…..
Kedves olvasóink, ez olyan sztori, ami valószínűleg valamelyik film forgatókönyve lesz majd, mert elég jól van megírva, jók a dialógok ebben a csodás szituációban. Kik játsszák a szereplőket? Innen loptuk Kedves Szakítósok! Rövid, hatékony történet ez. Én besírtam rajta. A…..
""" (törölt) 2008.08.14 19:12:19
""" (törölt) 2008.08.14 19:26:56
A korkülönbségből adódik az ősi urban legend, hogy idősebb nővel mindig jobb a szex. Az állandó huzavonából, hogy ki van kivel, mindkét fél jól járt, mert a szex az jó volt. Egyébként régi szabály: az utolsó szexbe mégiscsak belead apait, anyait az ember, tehát mindig jó. Az…..
A szerelemben sajnos mindenkit meg lehet vezetni, egy bedobott törökországi nyaralás pedig mindenki számára maga a crazy love. A csávó egy hal, hogy nem merte a csajnak megmondani a tutit. Tényleg szurkoljunk a lánynak, hogy túlélje ezt a szitut. Pár nappal a nagy családi találkozás…..
""" (törölt) 2008.08.12 20:26:48
""" (törölt) 2008.08.12 20:41:24
A hajnali kézilabdás produkció annyira elkedvetlenített, hogy félálomban nem indítottam el a hetet, amin fokozott figyelmet fordítunk minden olyan szakításra, amely a Szigeten történik. Innen loptuk Kedves Szakítós blog, az én utolsó kapcsolatom nemrég, azaz pontosabban egy hete,…..
Vasárnapra tartogatom az értelmetlen posztokat. Vagy csak én nem értem mi a poén? Innen loptuk a képetKedves Szakítós!Közreadnám én is a rövidke kis sztorimat. Szóval egy nem túl egyenes férfiúval sikerült összekavarnom magam. Én komoly(abb) kapcsolatot terveztem volna, ő…..
Egy kis felnőtt sztori - ez volt a levél subjectje, a felnőtt tartalom kifejezésen egy csöppet mást értettem, mint ami következett: egyetem, diploma, házasság, egy gyerek, két gyerek, építkezés, ház, válás, szomorúság. Segítség: a levélíró nő, az ő a későbbi férjre…..
Tele van a szekrény csontvázakkal: elrontott, félbehagyott, tönkrement szerelmek, néha befigyel egy házastárrsal közös ingatlan, vagy három gyerek. Rita besokkalt a 15 éves kapcsolattól, nem ment neki a versenyzés, ezzel jól összetörte a levélíró szívét.Sziasztok!…..
Mindig zavarba jövök, amikor szemét Anitákról kell olvasnom, főleg ha "nem igazán szép de nem is csúnya, és az összhatás igen kellemes" módon írják le a külsejét. A valósággal való egyezés a véletlen műve, én sosem laktam karácsonykor albérletben, én sosem…..
Az már régen rossz, ha azt mondja, hogy gondolkodik, ennek pont az lesz a vége, amit levélírónk is ír: jön, nem jön, soha többet nem jön.  Üdv!Az én sztorim elég érdekes, máig szoktam gondolkodni rajta, mert nehézfelfogni, elképzelni, hogy mi is történhetett.…..
Ilyen mondatokat ne írjatok, mert megszakad a szívünk: Boldog voltam. Nem nagyon, nem hihetetlenül, nem borzasztóan, hanem jelző nélkül. Csak. Boldog. A férfi-nő barátság és a szerelem határvonalát valami teoretikus igazán meghatározhatná, és akkor nem lennének ilyen fájdalmas…..
Erről a történetről nem tudom eldönteni, igaz-e vagy sem. Mert annyira hihető, hogy a gyerekkori szerelmet egy szopásig viszontlátni. Döntsétek el, hogy igaz vagy kamu a sztori. Végre van értelme a fiúszopat, lányszíb címkéknek, pedig biztos sokan kételkedtek benne, hogy semmi…..
Egy fiú, egy lány, egy kisbaba. Mínusz egy fiú. Marad: egy lány, egy kisbaba. Fájó történet két kérdéssel a végén. Tessék megválaszolni. Ha nem lenne gyerek a képben, azt javasolnánk, hogy hagyja futni a csávót. Így is ezt tudjuk mondani, csak sokkal nehezebb. Helló! Én most…..