Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezt így hogy?

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha abból az analógiából indulunk ki, hogy Isten az átlagembert a saját képére teremtette, akkor Dave Gahan nyilvánvalóan magasabbrendű Istennél.:):) Félelmetes elképzelnem, illetve el se tudom, hogy ő, az Idol beteg és sebezhető lehet.Nincs veszélyben a pesti Depeche…..
Nem megmondjuk mi, hogy a Depeche Mode Kelet-Európának akar nyalni? Hát dehogynem! Megérkezett az új videójuk, ami bizonyos képei alapján akár hazánkban is játszódhatna, de gyanús, hogy mégkeletebbre mentek forgatni. Még a balkán egyik szimbólumával, egy igazi Daciával is…..
Milyen a magyar humor? Olyan kolbászszagú, sírva vigadós, sasjózsefes? Vagy milyen az amerikai? Ugyanilyen csak pirított baconaromával és stephencolbertes beütéssel? Egyáltalán miért nevetünk egy olyan viccen, amit kifejezetten az amerikai célcsoportok rekeszizom-teljesítményéhez…..
 Lengyel Zoltán csatlakozása az MDF frakciójához törvény-, sőt, sorsszerű volt. A Független Kisgazda-, Nemzeti Egységpárt (FKNP) egy szem képviselője így hatékonyabban tudja képviselni pártja politikáját. Emellett a két párt úgy ítéli meg, hogy a nemzet érdekében…..
ezt így hogy? 2008.10.14 16:17:07

akak 2008.10.13. 22:09:33
Akkor is baszogatva lett a képviselő úr, amikor még fideszes volt?
Mert akkor azt olvastam, hogy a gyurcsányi rendőrterror áldozata volt, amikor az Alagútnál az ávósok igazoltatták és megverték.
Vagy mégsem rendes ember?
TuRuL_2k2 ·
reakcio.blog.hu 2008.10.13. 22:12:44
akak:
reakcio.blog.hu/2007/08/07/free_nude_woman_man_sex_pics_politics_po

Szóval a válasz nem, nem lett baszogatva, hanem szegény Demcsák Zsuzsát próbáltátok Lengyel Zoltán szintjére lehúzni. Elegáns.
Szigma vetette fel az alábbi cikk alapján, hogy nem teljesen úgy áll a dolog az uzsoraszerződésekkel kapcsolatban, mint ahogy néhány kolléga kommunikálja, vagy ahogy a hatóságok kezelik. A Zugügyvéd is úgy érzékeli, mintha az uzsorásokkal összefonódott lakásmaffiával direkt nem…..
Cougar: an older woman, usually in her 40s, 50s or 60s who usually sexually pursue men in their 20s and 30s. Ez a wikipedia meghatározása az olyan negyvenes+ hölgyekről, akik fiatalabb csávókat keresnek maguknak szexuális és egyéb vágyaik kiélésére. A "cougar" szó megfeelő…..
Na kérem, a helyszínen az idő kellemes, a hangulat fesztelen, átléptük a mínusz ötödik órát. Hoszteszlányok és biztonsági személyzet rohangál ide-oda, fotósok és sajtósok ülnek a virágágyások mellett, a laptopjukon pötyögnek. Az autóból kiszállva vettem észre, hogy…..
 „Mit keresnek sportolók az első osztályon?” - jegyezte meg félhangosan Szekeres Imre a repülőgépen, amikor meglátta Kammerer Zoltánt és Kucsera Gábort. Az olimpiára számos kormánytag és kormánypárti politikus utazott ki, az ellenzéki pártok színeiben két…..
Az RTL klub a kreacionizmus híve, állapítottuk meg, amikor megnéztük a halálos kerékpáros kereszteződésekről készített filmjüket. A civil szempontból egyébként örvendetes műsorban ugyanis elhangzik: „A Critical Mass biciklis szervezet segítségével számba vették Budapest…..
Mandiner blog Ünnepeljen a magyar! 2008.06.19 14:01:00
 A magyarságkutatók számára evidencia, hogy magyarnak lenni jó, de nagyon nehéz. Jó, mert bármely pillanatban elménk mozivászna előtt ezeréves hősöket tudunk ellovagaltatni, vad csaták szilaj hősei csapnak szét német lovagok, ázsiai tatár hordák, vagy éppen turbános…..
ezt így hogy? 2008.06.19 17:08:41