Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zub_

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolsó hetébe fordult és egyre durvul a zuglói kampány : plakátletépések és szervezett ráírás, vádaskodó nyomdatermék és feljelentés, közpénzből kampányolás, beválthatatlan ígéretekkel fűszerezett liszt és almaosztás, fenyegetés, provokálás - mindenki hozza a…..
Charlie Brooker komikus újságíró és tévékritikus darabokra szedi a tévében látható riportokat, mármint az azok készítésénél használt elcsépelt panekelet, kameraállásokat, idegesítő képsorokat, azaz a vizuális nyelvet, amit a tévében beszélnek. Engem a legjobban az…..
Filmvilág blog Heti tévéajánló 2009.10.12 15:32:00
Tekintettel arra, hogy a Filmvilág blog szerzőinek jó része kihelyezett műszakot tartott a CinePécs fesztiválon, a heti tévéajánló kivételesen "csökkentett módban" látja el nemes feladatát. H É T F Ő Micsoda éjszaka! Vetítik: Filmmúzeum - 21:00 Ha eljönnek a…..
zub_ 2009.10.13 16:13:52
Eső, hideg és néhány lelkes helyi mellett, egy komolyabbacska olasz tábor is volt (a Rai bemondó szerint 40 ezer olasz él Johannesburgban).Egy sovány első félidő után, melyben csak Gilardino, Quagliarella és Pepe játszott jól, az All Blacks nagydarab játékosai kétszer is…..
  Érint is a dolog, meg nem is: családomban csak sárga környezetvédelmi plakettes autók vannak, de szinte sose megyünk a Hungária-gyűrűn belülre velük, ha igen, csak azért, mert kicsit talán gyorsabb. De ez a rendelet kiverte a biztosítékot. Utánaeredtem, amatőr módszerrel…..
Mindössze 15 órára volt szükség ahhoz, hogy 5 milliószor töltsék le a netezők a Mozilla Foundation böngészőjének új verzióját. (A rivális Opera új böngészőjét 5 nap alatt 4,7 millióan töltötték le a gépükre.) A rekordkísérlet célja az volt, hogy 24 óra leforgása…..